Jakie grzejniki do domu
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Jakie grzejniki do domu
Witam wszystkich,
stoję przed wyborem grzejników do domu jednorodzinnego i nie mam o tym zielonego pojęcia. Czy może mi ktoś powiedzeieć na co warto zwrócić uwage? Na parterze idzie podłogówka a na piętrze chce grzejniki. Pomożcie z góry bardzo dziękuję.
stoję przed wyborem grzejników do domu jednorodzinnego i nie mam o tym zielonego pojęcia. Czy może mi ktoś powiedzeieć na co warto zwrócić uwage? Na parterze idzie podłogówka a na piętrze chce grzejniki. Pomożcie z góry bardzo dziękuję.
Re: Jakie grzejniki do domu
Kanałowe może? Sprawdź sobie ofertę i wypisz swoje typy. http://www.kociol.net
Może w pierwszej kolejności sprecyzuj jaki budżet posiadasz na ten cel i dopiero wtedy doradzimy konkretne grzejniki,akurat tym zajmujemy się na co dzień:)
znajomi niedawno montowali sobie świetne grzejniki, chyba to ta firma im zakładała www.thomson24.pl.. Maja grzejniki ze stali nierdzewnej, bardzo eleganckie, nie takie zwykłe białe, a na korytarzu i w kuchni maja w stylu retro.
majsternastodwa
-
Enerbau Tanie Grzanie
- Superużytkownik

- Kontakt:
[quote="tadeusz90"][/quote]
Nawet nie potrafisz spamować. Że też Ci płacą za wklejanie nieczynnych stron
.
Nawet nie potrafisz spamować. Że też Ci płacą za wklejanie nieczynnych stron
.
ENERBAU - Ogrzewania Na Podczerwień.
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Przecież to grzejniki do centralnego. Świetne są, ale w skupie złomu.tadeusz90 pisze:znajomi niedawno montowali sobie świetne grzejniki, chyba to ta firma im zakładała www.thomson24.pl.. Maja grzejniki ze stali nierdzewnej, bardzo eleganckie, nie takie zwykłe białe, a na korytarzu i w kuchni maja w stylu retro.
Drogie, droga i niekomfortowa eksploatacja.