Nowoczesny wystrój domu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Administrator
- forumbudowlane.pl
- Kontakt:
Nowoczesny wystrój domu
Ten dom jest świetnym przykładem połączenia nowoczesności z naturą. Przeczytaj temat >>
Pozdrawiam,
Admin
Admin
Nowoczesny wystrój domu
Mogłabym dzisiaj się tam przeprowadzić ! Świetne połączenie minimalizmu, natury i nowoczesności 
-
Impresje24
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Nowoczesny wystrój domu
Bardzo dobry projekt
Genialne połączenie i efekt końcowy naprawdę jest niesamowity 
-
ceramika design
- Aktywny

zadziwiający projekt, raczej rzadko spotykany w naszym kraju. W Polsce ludzie sa chyba przyzwyczajeni do prostoty, drewna itp. sama uwielbiam drewno, ostatnio robiłam zakupy w baltic wood, nowe deski już są. Jesteśmy chyba bardziej tradycyjni niż nowocześni.
Wykończenia wnętrz to nie tylko pasja, ale też zawód... 
Wow! Również mi się podoba! Połączenie niektórych elementów dosyć ciekawe, ale nie spotkałem się jeszcze z takim czymś na żywo 
Mnie przypadły do gustu realizacje pewnego biura, i to chyba właśnie na nich się zdecyduję. Chciałbym aby przygotowali dla mnie projekt domu i przydomowego solarium. Co nieco można obejrzeć tutaj: http://www.artpin.net/jak-zmieniamy Wydaje mi się, że oni wzorują się właśnie na takich typowych nowoczesnych metodach, a nie tradycyjnych, których jest o wiele więcej na rynku.
-
Euro-Zakupy
- lubie spamować
Nowoczesny wystrój domu to moim zdaniem nie tylko same meble czy dekoracje,ale i również kolory jakie mamy na ścianie,nie bójmy sie łączyć ich ze sobą aby uzyskać kontrast,w praktyce bardzo dobrze się to prezentuje.
-
BarbaraAndrecka
- Początkujący

Kocham nowoczesne wnętrza. Nie ma nic lepszego. Moje mieszkanie od początku do samego końca aranżowałam z meblami ze strony www.impresje24.pl Kocham taki nowoczesny styl, mega świetne rozwiązania. Mam 100 metrów i myślę, że udało się to świetnie urządzić. Jak będę miała czas wrzucę zdjęcia:)
- MarzenaKalisz
- Początkujący

Barbara, a meble z tej strony www.impresje24.pl jakiej są jakości? Polecasz? Ile już je masz i w sumie do masz dokładnie?:) Jak możesz napisz
Zastanawiam się nad urządzeniem salonu, ale tak porządnie i nowocześnie:) Szukam unikatowych mebli i dodatków.