Basen betonowy koszty
-
Przemek
Basen betonowy koszty
Orientujecie sie w kosztach założenia basenu betonowego np. 3 x 6 mb ?
Jakie rozwiązanie polecacie?
Jakie rozwiązanie polecacie?
Re: Basen betonowy koszty
witaj zgłoś się do nich arwent.info a oni zrobią ci solidny kosztorys i powiedzą co i jak:)
Jeżeli byłbyś zainteresowany zadaszeniem basenu, to mogę z kolei polecić firmę Gracja.cieszyn.pl
Robili dla mnie takie zadaszenie w zeszłym roku. Wszystko udało się ukończyć i sprawnie
Robili dla mnie takie zadaszenie w zeszłym roku. Wszystko udało się ukończyć i sprawnie
-
MichaelJackson
- Początkujący

moim zdaniem nie oplca się budowac basenu w PL chociażby w uagi na krótkie lato.
No ale kto bogatemu zabroni ;p
-
Ptasznik21
- Początkujący

Gdybym miał tyle kasy to i tak bym sobie basenu chyba nie zafundował. Za dużo roboty z tym i ile czyszczenia itp Poco robić sobie kłopot jak dookoła tyle fajnych basenów i z ludźmi można się spotkać.MichaelJackson pisze:moim zdaniem nie oplca się budowac basenu w PL chociażby w uagi na krótkie lato.
-
alberto123
- Zainteresowany

zgadzam sięMichaelJackson pisze:moim zdaniem nie oplca się budowac basenu w PL chociażby w uagi na krótkie lato.
A ja polecam basen poliestrowy. Sprawdź ofertę PoolsFactory (www.landing.poolsfactorypl), teraz mają świetne promocje na wiosnę 
-
BarbaraAndrecka
- Początkujący

Jak dla mnie to się nie opłaca. Teraz modne i w dobrej cenie są baseny drewniane. Ja mam u siebie dwa i zamawiałam u http://sklep.abatec.pl/ Wejdź, zobacz ofertę, sprawdź cennik i opinie i przemyśl co będzie lepszym rozwiązaniem. Jak dla mnie drewniane baseny to najlepsze rozwiązanie.
-
Gość10463
chciałbym zobaczyć ten basen u Ciebie w realu, można ?BarbaraAndrecka pisze:Jak dla mnie to się nie opłaca. Teraz modne i w dobrej cenie są baseny drewniane. Ja mam u siebie dwa i zamawiałam u http://sklep.abate.pl/ Wejdź, zobacz ofertę, sprawdź cennik i opinie i przemyśl co będzie lepszym rozwiązaniem. Jak dla mnie drewniane baseny to najlepsze rozwiązanie.
Super. Najważniejsza jest lokalizacja basenu i bliskość zasilania wodą. To jak i eksploatacja generuje największe koszty
Najlepiej jest jednak postawić wielki basen na stelażu.
Witam, ja chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje budowa basenu, który będzie przydomowy i będzie stanowił kompleks razem z sauną. Ktoś ma na ten temat informacje?
A może kojarzycie jakieś sklepy z dobrymi promocjami? Jest jeszcze zima, więc może dałoby się kupić basen trochę taniej?
-
Bernadetta174
- Początkujący

Na vidaXL znalazłam sporo promocji teraz.