MM Timber Windows - kto zamawiał?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
MM Timber Windows - kto zamawiał?
Jak z jakością okien MM Timber Windows? Widziałem kilka ich realizacji i mają to, czego szukam, ale szukam jeszcze opinii od tych, co już mają ich okna. Ktoś coś wie?
Re: MM Timber Windows - kto zamawiał?
Ja z rok temu zamawiałem dla jednego klienta - z montażem problemu nie było. Ciekawy maja design, jakość jest w porządku, cenowo do najtańszych nie należą, ale wiadomo - czasem lepiej więcej zapłacić niż kupić byle co i się z tym bujać.
A moje okna już zamontowane.
wyszło super - duże tarasowe okna w drewnianej ramie ze szprosami. Cieszę się, że nie dałam się znajomym namówić na plastiki - podejrzewam, ze w tym przypadku wyglądałyby tandetnie.
-
grzegorzhouse
- Początkujący

@jajaga - a jak to cenowo wygląda? O firmie udało mi się przeczytać tyle, ze produkują bardziej na zachód niż w PL, ale ze zdjec realizacji na www wyglada to niezle.
Cenowo do najtańszych nie należą, wręcz przeciwnie.
no ale co do jakości nie można się niczego przyczepić. W PL robili np. budynek AGORY (siedziba gazety wyborczej), a budynek dostał dużo nagród (na ich fb o tym było) wiec sa to okna z najwyzszej polki ze tak powiem.
-
grzegorzhouse
- Początkujący

W ogóle to mają fejsa -https://www.facebook.com/MMTimberWindows?fref=ts jest tam kilka realizacji wiec mozna podejrzec ich okna.
O Agorze to nie wiedzialem, ale jak zamawialem to widzialem w katalogu duzo fajnych realizacji u klientow indywidualnych czy w hotelach.