Ta nowa pelletowa "rakieta" ma aktualne badania w V-ej najwyższej klasie wg. normy 2012.Jarecki79 pisze:Tak, tak oczywiście i właśnie z tych powodów tak zachwalasz nową pelletową rakietę (pochodziła 3lata?) i zmiany w rakiecie węglowej wpływające na parametry pracy (pracują jakieś >3lat?, czy Twój pierwszy beta-tester dopiero podłączył?). Z tych samych powodów oferujesz rakiety >25kW bez badań....
powiem Ci w tajemnicy,że ten mały palnik to już starszy zaawansowany pomysł, baaa od producenta, którego palniki oferujesz w rakietach....
Prawdziwy problem w tym,że nikt Cię wcześniej nie informował i nie wyszła ta informacja od tego innego producenta prawda?
Zastanawiam się po co Ci inne wyroby w ofercie oprócz tego jedynie słusznego, tam nie krytykujesz a pozostałe obsmarowujesz od góry do dołu.
Nic mi w tajemnicy nie powiesz bo o tym nowym palniku wiedziałem już w zeszłym roku a wiem i jeszcze o innym który pewnie niedługo będzie okrzyknięty następną nowością, musisz poszperać
Ja nie krytykuję co zaznaczyłem wyżej ale w Ciebie od razu piorun strzelił bo jak ktoś śmiał coś napisać w wątku o Twoim kotle, nie.
Sprzedaję Skamy 4-ty rok ale przesadzasz czasami w marketingu.
Tylko tyle.