Płytki Glossy Pillow
Płytki Glossy Pillow
Witam,
Czy orientują się Państwo gdzie można zakupić płytki do wykończenia korytarza typu Glossy Pillow?
Okolice trójmiasta!
Czy orientują się Państwo gdzie można zakupić płytki do wykończenia korytarza typu Glossy Pillow?
Okolice trójmiasta!
Re: Płytki Glossy Pillow
glossy opoczna są dostępne przy drodze krajowej numer 6 - Ługi, koło Lęborka. To droga do Trójmiasta. Najpierw niech pan sobie sprawdzi u nich na stronie www.tanigres.pl
-
koaladrewno
- Zainteresowany

są dostępne bo niedawno miałem przebudowę łazienki i u nich dokupowałem kilka sztuk
-
Strefa-Domowa
- Początkujący

Polecam oprócz sklepów stacjonarnych poszukać także w sklepach internetowych gdzie wybór płytek jak i generalnie dodatków do urządzenia swojego mieszkania masz zdecydowanie największy.
-
koaladrewno
- Zainteresowany

nie zawsze, w TG stacjonarnie jest większy wybór niż w necie. Więc nie ma co generalizować
Najlepiej sprawdzić i tu i tu:) a potem porównać ofertę
a jak w tamtym miejscu z jakością płytek? już raz trafiłem na tanie ale odpady produkcyjne więcej w ciemno nie jade nigdzie
-
koaladrewno
- Zainteresowany

możesz jechać bez cienia wątpliwości. Bierzesz w realu to co pisze na opakowaniu. Właściwie mój fachowiec powiedział, że jest górna granica czyli na styk przed wcześniejszym gatunkiem. Zresztą i tak dobrze brać pierwszy gatunek bo ceny są porządne
A ja wolę zawsze sprawdzić ceny w sklepach internetowych. Dla własnego spokoju choćby.
Nie kojarzę w ogóle tych płytek. Muszę sobie wygooglać 
byłem na miejscu, kazałem sobie wypakować paczkę i o dziwo mnie nie zjechali tylko otworzyli i jestem mile zaskoczony. Dobry towar tam mają.
Będziesz je kładł? Ciekawie wygląda element dekoracyjny - liście.
-
symultanik
- Zainteresowany

liści jest od zawalenia i ciut ciut, może coś konkretniej?
Co się odwlecze, to nie uciecze.
takie tylko w refleksie są spoko, to daje miejsce na działanie światła, o jak te http://tanigres.pl/media/ph/l_509.jpg