Płytki łazienkowe ? nowoczesna dekoracja
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Płytki łazienkowe ? nowoczesna dekoracja
Nowe płytki łazienkowe Keros wyglądają nowocześnie i dekoracyjnie. Płytki łazienkowe ? nowoczesna dekoracja >>
Redakcja
-
MojMarket24
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Płytki łazienkowe ? nowoczesna dekoracja
To moim zdaniem kwestia stylu czyli indywidualnego podejścia do tematu płytek. Mi bardziej podobają się nowoczesne rozwiązania do tych tradycyjnych.
market budowlany dla Ciebie.
A które są wg Ciebie nowoczesne a jakie tradycyjne? Bo to naprawdę względna kwestia. Zobaczcie u nas www.24bud.pl mamy szeroki wybór płytek dobrych i sprawdzonych producentów.
płytki ścienne i podłogowe.
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

Zdecydowanie tak
nowoczesne płytki są nie tylko świetne jakościowo, ale właśnie równie pięknie się prezentują. Ja osobiście jestem zwolennikiem klasyki, dlatego mi podobają się realizacje z wykorzystanie płytek ceramicznych. Z resztą polecam samemu zobaczyć jak dobrze one wyglądają - http://www.ceramika-arte.pl/.
ja stawiam na klasykę
do nowego "M" szukałam wszędzie dużych, waniliowych płytek z delikatnym zdobieniem i w końcu dorwałam takie w krakowskim Hebanie (www.heban.net) przedstawiona wyżej aranżacja jest bardzo ładna, ale u siebie bym czegoś takiego nie zrobiła, chyba za dużo się tu dzieje, a poza tym czerwony kolor jakoś mi do łazienki nie odpowiada