bydgoszcz kto zakladal okna poradzcie
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
bydgoszcz kto zakladal okna poradzcie
szukam firmy w bydgoszczy co zaklada solidnie i dobre okna dobrej firmy moze poradzicie
-
Anna_Mucha
- Początkujący

Re: bydgoszcz kto zakladal okna poradzcie
Mogę Ci zarekomendować firmę Stolmar Sp. z o.o., która ma zakłąd produkcyjny pod Bydgoszczą. Sama korzystałam z produktów i usług tej firmy i jestem z nich bardzo zadowolona. Pełen profesjonalizm i pomoc od początku do końca.
-
Anna_Mucha
- Początkujący

Według mnie wybór odpowiedniego rodzaju okien nie jest łatwy. Według mnie warto postawić na polskiego, sprawdzonego producenta. Ja mam wstawione okna firmy Stolmar Sp. z o.o. i pomimo upływu lat jestem z bardzo zadowolona z produktów. Okna tej firmy to idealny produkt, dla wszystkich, którzy cenią sobie wysoką jakość.
-
poszkodowanyklient
- Początkujący

Uwaga!!!Przestrzegam przed firma SAMPRE z Bydgoszczy ul Fordonska 135 przedstawiciel OKNOPLAST
Dlaczego przestrzegasz przed przedstawicielem oknoplastu?
witam, ja również ostrzegam przed firmą Sampre zBydgoszczy ul Fordońska 135 i filia w Solcu Kujawskim ul. Skośna, zero profesjonalizmu! Nie chodzi tu o okna oknoplastu bo te są rzeczywiście najlepsze, tylko o pseudofirmę Sampre która jest dilerem, dobra rada to kupić okna z Oknoplastu ale przez innego dilera, żeby nie przechodzić tego co wiekszość ich klientówguber2015 pisze:Dlaczego przestrzegasz przed przedstawicielem oknoplastu?
Co prawda nie z Bydgoszczy,ale także chętnie pomożemy i doradzimy podczas wyboru dobrych i solidnych okien do domu,wystarczy zerknąć na naszą stronę:)