remont mieszkania Warszawa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
krasnal100
- Początkujący

remont mieszkania Warszawa
planuje remont małego mieszkania w Warszawie, szukam kogoś solidnego do jego zrobienia. jakieś pomysły? potrzebny mi ktoś solidny, kto nie zostawi po sobie niedokończonej albo niedokładnej roboty....
Re: remont mieszkania Warszawa
polecam ekipę Remont beztroski. najlepsi ! 
Jeśli zależy ci na pracy wykonanej w terminie i porządnie to pomyśl o zatrudnieniu tej firmy http://imago-remonty.pl/ Słyszałem, że maja atrakcyjne ceny i przyjmują zlecenia do 20 kilometró od stolicy. Kupiłem jakiś czas temu mieszkanie w Wawie i chcę je wykańczać jakoś w maju. Zastanawiam się czy się do nich nie zgłosić bo póki co nie znalazłem nikogo lepszego.
Remonty to najlepiej samemu robić. My praktycznie większość rzeczy będziemy robić sami, jedynie ogrzewanie i elektrykę będzie robił nam ktoś z zewnątrz, a resztą zajmiemy się my. Warto samemu się decydować na takie remonty bo mamy kontrolę nie tylko nad budżetem ale także nad tym co kupujemy. Ja ostatnio się dowiedziałam o programie Mistrzowie Tytana, to program lojalnościowy, w którym przyznają nam punkty za kupowanie produktów marki Tytan, które potem możemy wymienić na nagrody. Bardzo fajna sprawa właśnie jak ktoś remontuje.
i am who i am
Od kilku lat planuję generalny remont w domu, ale nie mogę się zebrać. Postanowiłam, że w tym roku już na pewno i teraz szukam dobrej ekipy remontowej. Czy ktoś zna tę firmę http://remonty.zlublina.pl/ ?
Do większych, bardziej kompleksowych inwestycji to doradzałbym Protop ze strony http://protop.com.pl. Mają ekipę, która stawia domy, robi zlecenia dla developerów, czy całych wspólnot mieszkaniowych. Ja osobiście ich poznałem jak robili mi remont biur. Rzetelni, dokładni, dają gwarancje na swoje roboty.
sprawdz ofertę http://inplus-remonty.pl działaja bardzo sprawnie i mają szeroką ofertę, moim zdaniem warto.
-
marcinupinski
- Początkujący

Jeśli zależy wam na bezstresowym remoncie to tylko firma Magnificent sufityarmstrong.pl lub magnificent.pl. Może nie należą do tanich, ale przecież jakość nie idzie w parze z niską ceną.
krasnal100 wziął firmę z polecenia i remontuje chyba do dzisiaj a wątek trwa, nabijacze postów lub reklama za friko działa.
Czemu administrator nie zablokuje takich tematów ?.
Czemu administrator nie zablokuje takich tematów ?.
-
TomaszKostka
- Początkujący

Wartą jest tutaj by wspomnieć firma Złota Rączka 24h.
-
TomaszKostka
- Początkujący

A co jeśli ktoś nie jest taki zdolny i nie umie?? Wtedy warto zaufać fachowcom z ulicy Chmielnej 27 w Warszawie.insomnia pisze:Remonty to najlepiej samemu robić. My praktycznie większość rzeczy będziemy robić sami, jedynie ogrzewanie i elektrykę będzie robił nam ktoś z zewnątrz, a resztą zajmiemy się my. Warto samemu się decydować na takie remonty bo mamy kontrolę nie tylko nad budżetem ale także nad tym co kupujemy. Ja ostatnio się dowiedziałam o programie Mistrzowie Tytana, to program lojalnościowy, w którym przyznają nam punkty za kupowanie produktów marki Tytan, które potem możemy wymienić na nagrody. Bardzo fajna sprawa właśnie jak ktoś remontuje.
Odważnym trzeba być, żeby samemu robić
Nie każdy umie, a uczenie się na swoich własnych 4 ścianach to duże ryzyko... Ja bym polecała jednak firmę z doświadczeniem, która zrobi wszystko zgodnie ze sztuką. Ja mam bardzo pozytywne zdanie na temat ekipy z firmy Hamster, jak ktoś szuka solidnej firmy, szczerze polecam. Zajmą się remontem kompleksowo.
Cenię sobie takie porady, jak tu domzcegly.pl. To odpowiednie miejsce dla osób, które chcą spokojnie aranżować wnętrza, mieć wnętrza modne, a przede wszystkim funkcjonalne
-
Kacper Biały
- Zaawansowany

Klinkier HF50 Old Factory imitujący zabytkową cegłę sprawdził się w remoncie kamienicy, łącząc historyczny wygląd z nowoczesnymi parametrami – więcej realizacji na kingklinker.com