i bardzo dobrze:) przynajmniej masz pewność, że dzieciom się podoba i szybko nie znudziDarekKrajec pisze:Córki moje mają na ścianach fototapety, wybrały sobie takie jakie chciałyCałkiem fajnie to wyglada
FOTOTAPETY ORAZ NAKLEJKI NA ŚCIANĘ
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: FOTOTAPETY ORAZ NAKLEJKI NA ŚCIANĘ
-
michal_drzen
- Zainteresowany

Fototapety ponoć ostatnio wracają do łask. Ale w pokoju dziecka wyglądają nieźle. Kolorowanki Minki wpadly mi w oko i niezle sie prezentowaly
-
Kosmosik87
- Początkujący

osobiscie miałem prolem z moją pierwszą fototapetą, szybko się niszczyła oraz samo naklejanie było strasznie mozlnym procesem, poszczególne elementy fototapety muszą być równo i jak pod spodem jest biała ściana to każda nierówność będzie skutkować białym paskiem
Kosmos wiecznie się rozszerza...
-
trzynastadzielnica
- Początkujący

ja mam w domu fototapety - w kuchni, przedpokoju i salonie. Kupowałam w sklepie demural bo całkiem spory wybór tam mają!
Witam wszystkie osoby zainteresowane zmianą w przestrzeni swojego i nie tylko pokoju.
Tworzymy tapety naklejki obrazy i plakaty,

To jest tylko jeden z naszej ogromnej bazy zrealizowanych projektów.
Możecie zarówno wybrać sami zdjęcie z naszej ogromnej bazy, wysłać zdjęcie swojego autorstwa lub liczyć na pomoc konsultantów.
Zapraszamy do zakupów na www.fotnart.pl
Ponieważ to WY najlepiej wiecie co byście chcieli na swojej ścianie
Tworzymy tapety naklejki obrazy i plakaty,

To jest tylko jeden z naszej ogromnej bazy zrealizowanych projektów.
Możecie zarówno wybrać sami zdjęcie z naszej ogromnej bazy, wysłać zdjęcie swojego autorstwa lub liczyć na pomoc konsultantów.
Zapraszamy do zakupów na www.fotnart.pl
Ponieważ to WY najlepiej wiecie co byście chcieli na swojej ścianie
Fot and art jak rock and roll analogia w pisowni całkiem zamierzona
Własny styl, jedyny i niepowtarzalny.
Własny styl, jedyny i niepowtarzalny.
Tradycyjna tapeta w pokoju dziecinnym jakoś do mnie nie przemawia. Ja bym postawił na jakiś bajkowy motyw. Niedawno widziałem ciekawą ofertę wydruku na tapetach na http://www.dpsdruk.pl/wydruki_na_tapetach.html i z tego co pamiętam w banku fotografii mieli naprawdę dużo motywów dla dzieci. Zwykłą tapeta mogłaby być nudna:)
-
michal_drzen
- Zainteresowany

Kto powiedział, że musi być nudna? Ważne, żeby dziecku się podobała 
-
kruchezjabłkami
- Aktywny

Mnie się podobają takie tapety, na których są nadrukowane jakieś słynne grafiki / obrazy czy zdjęcia. Można skorzystać z opcji druku na dobrej jakości tapecie (http://grafikanasciane.pl/), więc nie tylko fajnie i oryginalnie wygląda, ale i ma dobrą jakość
[/url]
Też tak sądzę. A ja nie jestem w ogóle zwolenniczką fototapet, jednak w pokoju dziecięcym się nieźle sprawdzają.michal_drzen pisze:Kto powiedział, że musi być nudna? Ważne, żeby dziecku się podobała
-
kurczefelek
- Zainteresowany

Bardzo fajne rozwiązanie, popieram! W ten sposób można nadrukować cokolwiek - każdy obraz, zdjęcie, ulubiony kadr z filmu czy grafikękruchezjabłkami pisze:Mnie się podobają takie tapety, na których są nadrukowane jakieś słynne grafiki / obrazy czy zdjęcia. Można skorzystać z opcji druku na dobrej jakości tapecie (http://grafikanasciane.pl/), więc nie tylko fajnie i oryginalnie wygląda, ale i ma dobrą jakość[/url]
Moje doświadczenia z fototapetami nie są zbyt wielkie. Zamówiłem właśnie po przejżeniu opinii z jednego ze sklepów internetowych. Wynajmuję turystom mieszkanie w bloku, które chcę jakoś uatrakcyjnić. Co sądzicie?

-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Gyn, jest super ta fototapeta. Mi się marzy taka z centrum warszawy nocą 
Bałbym się że taka super fototapeta zostanie zapaćkana przez maleństwo 
Mój dwuletni syn w pewnym momencie miał wizję artystyczną i kredkami pomalował fototapetę. Jednak jak się okazało nic na niej nie widać, bo tło obrazka jest wielokolorowe i kredki zniknęły. z czasem zaś nauczył sie, ze po ścianach nie piszemy. http://www.malyduzyremont.pl/2013/10/pokoj-dziecka.html
Fototapety są teraz bardzo modne.