zamrożenie rury CO
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
zamrożenie rury CO
Witam mam pytanie jaki jest orientacyjny koszt usługi zamrożenia odcinka rury CO w celu wstawienia zaworu odcinającego na powrocie. Brak możliwości zamknięcia pionu na czas wstawienia zaworu. Pozdrawiam
Re: zamrożenie rury CO
Co pamiętam to cenią się 100/godzmarcins pisze:Witam mam pytanie jaki jest orientacyjny koszt usługi zamrożenia odcinka rury CO w celu wstawienia zaworu odcinającego na powrocie. Brak możliwości zamknięcia pionu na czas wstawienia zaworu. Pozdrawiam
Lepiej warto poczekać jak spóldzielnia spuści wodę, chodzi o c.o. w budynku wielorodzinnym
-
bujaczekcl
- Początkujący

- Kontakt:
Zamrażanie rur Łódź kosztuje zawyczaj około 150 - 200 zł za grzejnik[/url]
hydraulik
Mimo że wątek odkopany dla wstawienia reklamy strony to potwierdzam że zamrożenie rury to cena ok 100-150zł. jak widać w porównaniu z cenami sprzed 2lat nie podrożała jak większość rzeczy w Polsce.
Oczywiście wszystko zależy też od tego co jest do zrobienia i czy robi to ktoś inny czy ten który ma zamrażarkę.

Tak to wyglądało u mnie. W piątek wstawię nowe fotki mam zamówienie na zamrożenie 40 PE nie wiem z jakim powodzeniem ale się zobaczy.
Oczywiście wszystko zależy też od tego co jest do zrobienia i czy robi to ktoś inny czy ten który ma zamrażarkę.

Tak to wyglądało u mnie. W piątek wstawię nowe fotki mam zamówienie na zamrożenie 40 PE nie wiem z jakim powodzeniem ale się zobaczy.