Gdzie kupić kafelki do łazienki?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Re: Gdzie kupić kafelki do łazienki?
Bardzo ładnie i elegancko móżna zrobić łazienkę z płytek imitujących marmur.
No racja tylko która firma jest dobra a zarazem niedroga?
Stacjonarny sklep w okolicach Trójmiasta a stronka www.tanigres.pl, kupowałam u nich pierwszy gatunek, który okazał się pierwszym gatunkiem w przyzwoitej cenie. Wybór, że tak powiem od lasa do sasa.
Polecam firmę Opoczno. Na stronie internetowej powinni mieć dobry wybór.
-
koaladrewno
- Zainteresowany

Akurat firmie opoczno nic nie można zarzucić i też jestem zwolennikiem. Sęk w tym, że u producenta (sic!) jest drożej niż w sklepach detalicznych. Warto więc poszukać czegoś w rodzaju takiego właśnie kiermaszu płytek jak w ługach.
Płytki opoczno są dobre, polecam.
Tak, albo wcześniej wspominany tanigres. Ostatnio byłem u znajomych w Gdańsku. W łazience córka znajomego oparła się o umywalkę, chyba źle przymocowana była (nowe mieszkanie) i po umywalce i po kafelkach pod nią. Pokruszyły się. To właśnie tam w Ługach dobieraliśmy pod kolor, nawet to fajnie wyglądało. Wykuliśmy jeszcze w 2 miejscach płytki na podłodze - i wyglądało jak by specjalnie wzór zrobiony był 
bo grunt to pomysł i miejsce z dużym wyborem. Wtedy można popuścić wodze wyobraźni, zwłaszcza, że w takich miejscach cena Cię też nie ogranicza.
no ja kupowałam przez neta bo taniej, a dokładnie na lazienkaplus także udane były zakupy. poszłam raczej w klasykę, jeden kolor ale bawię się dodatkami!
ja tam przez neta bałbym się kupować jednak wolą wsszystko sobie zobaczyć dotchnąć itd. no a opoczno jest niby dobre ale pytanie czy warto przepłacać?javascript:showIframe()
-
Strefa-Domowa
- Początkujący

Wybierając dobry i godny zaufania sklep internetowy,to naprawdę nie ma żadnych przeszkód i obaw co do zamówionych płytek,zawsze możesz liczyć na ich wysoką jakość a przy okazji niższą cenę.
A może macie jakąś poradę, jak wybrać najlepszy jakościowo produkt? Pytam o ty kafelki czy płytki? 
Dziękuję za uwagę!
-
koaladrewno
- Zainteresowany

Ale zazwyczaj nawet sklep internetowy ma swoją siedzibę do której można pojechać i sobie macać do wolikocroman pisze:ja tam przez neta bałbym się kupować jednak wolą wsszystko sobie zobaczyć dotchnąć itd. no a opoczno jest niby dobre ale pytanie czy warto przepłacać?javascript:showIframe()
wszystko ma swoje klasy, jakości/ścieralności blablabla... Są setki kombinacji trzeba wyszukać odpowiedniej dla siebie, a jak się nie znasz to popytać w sklepie co i jak, oby z fachowcami, bo nie sądzę żeby pryszczaty osiemnastolatek wykładający towar w praktikerze miał o tym zielone pojęcie. Jak nie chcesz szukać na necie bo nie wiesz jak, to tu ci pomożemy pod warunkiem, że o coś zapytasz konkretniejWawrzynek pisze:kafelki czy płytki?
ja kupowałem płytki na lazienkaplus...a wcześniej robiłem rozeznanie na żywo - w końcu jakoś trzeba wybrać kafle....ale przez neta taniej i wygodniej! polecam!