Opłacenie wykonawcy to istotna część budżetu budowy i remontu. Warto wiedzieć ile będzie trzeba zapłacić za poszczególne prace. Jeśli chcesz sprawdzić ile może kosztować dana usługa ? zapraszamy do tego działu.
Witam, podczas remontu często napotykamy się na zagrzybienie
Warto wtedy pomyśleć o profesjonalnej firmie odgrzybiającej
Pozwolę sobie zaoferować Państwu moje usługi
Odgrzybiamy każdy porażony materiał dajemy gwarancję na piśmie
Serdecznie zapraszam - Przemysław Dobosz - właściel Derty Serwis
kontakt 504 928 205
Polecam firmę NOR-MAL która dla mnie remontuje już drugie mieszkanie. Bardzo solidna firma zatrudniająca fachowców. Polecił mi ją znajomy któremu w Kielcach wykańczała dom. Sprawdźcie sami i oceńcie wykonczeniakielce.eu
Ja niedawno kupiłam mieszkanie w Warszawie i teraz szukam ekipy remontowej, która by je wykończyła. Zależy mi na firmie godnej zaufania i przede wszystkim terminowej bo muszę się jak najszybciej wprowadzić. Myślałam o zatrudnieniu tej firmy Imago-remonty. Z tego co wiem przyjmują zlecenia do 20 kilometrów od Warszawy i są godni zaufania. Zajmują się wyburzaniem i ogólnym wykańczaniem domów i mieszkań. Czy ktoś z was korzystał kiedyś z ich usług?
Hej, ja mogę polecić sprawdzoną ekipę remontową p. Krzysztofa - firma MILO. Jeśli chodzi o efekty ich pracy, naprawdę wysoki poziom, zresztą na stronie są zaprezentowane przykłady. Jakość super. Co do cen, to najlepiej zerknąć sobie na ich cennik i odpowiedzieć sobie na pytanie, czy za solidnie wykonaną usługę to dużo czy mało
Długo szukałem kogoś do zrobienia mi łazienek w hostelu i ostatecznie zdecydowałem się na ofertę jaką mi zaproponował Protop. Powiem tak – dobry stosunek jakości do ceny, roboty wykonane planowo i zgodnie z projektem jaki uzgodniliśmy. Myślę, że firma warta rozważenia.
Problem polega na tym, że na te wszystkie firmy zazwyczaj trzeba sobie odczekać, aż znajdą dla nas czas. Nerwica mnie czasem brała, jak się z taką umawia, a oni raz przychodzą, raz nie - bo mają budowę też gdzie indziej, a nasz remont w łazience czy kuchni, to nie jest sprawa priorytetowa. No dla nich może nie, dla mnie jak najbardziej. Teraz zauważyłam, że ludzie próbują innej metody i zaglądają na serwis Ozii, który umożliwia zamówienie fachowca (czy to w zakresie remontu, sprzątania, naprawy sprzętu itp) z okolicy, w szybkim czasie. Do serwisu może też się zgłosić każdy, kto czuje się dobry, w tym co robi i ma czas, by pomagać innym świadcząc swoje usługi. Obie strony zyskują, bo specjalista ma zlecenia, a my spokojnie możemy powierzyć nielubiane obowiązki innym.
Udało się szybko odremontować mój dom firmie Protop. Akurat kupowałem z żoną dom do większego remontu, także nastawialiśmy się, że będzie przy nim trochę roboty i było. Ale ekipa sprawdziła się wzorcowo. Domek już jest gotowy do zamieszkania i teraz tylko finalizujemy już wszystkie sprawy związane z przeprowadzką z mieszkania w mieście do domu na peryferiach. Co do samej ekipy budowlanej to kontakt do nich jest na protop.com.pl.
Skontaktujcie się z PERFECT Construction. Przygotują Wam propozycje wyceny i uwierzcie mi, że nie pożałujecie :p Ja realizowałem u nich jeden remont i byłem b. zadowolony. Wszystko na czas i za przyzwoitą cenę
Ciekawe propozycje, jeśli chodzi o remont biura w Warszawie i nie tylko ma Total Sec . Na ich stronie macie konkrety. Oferuje realizacje fit out lokalu . Warto się przyjrzeć ich ofercie. Takie rozwiązania przyspieszają pracę, a zlecający oszczędza czas na szukaniu wielu ekip. Nie trzeba też terminów dogadywać.
Taka wycena to kwestia indywidualna. Nigdy nie ma jednego sztywnego cennika bo zawsze w międzyczasie może wyjść wiele rzeczy do zrobienia. Najlepiej zapoznać się z ofertą dobrej firmy remontowej i przedzwonić do nich w celu zrobienia wyceny.
Nam mieszkanie remontowało StudioProjekt i jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów. Wszystko wyszło dokładnie tak jak chcieliśmy a pracownicy bardzo odpowiedzialni, rzetelni i dokładni. Widać, że poważnie traktują każdego klienta.
Zrób umowę! Wynajelismy gościa który zrobił nam remont całej kawalerki. Wszystko było źle. Zapłaciliśmy przed połowę. Po wejściu w mieszkanie (Nie było nas podczas remontu, mieszkamy za granica) to był dramat.
W Warszawie mogę polecić na pewno adrem kompleksowe remonty warszawa[/url] w firmie Adrem. Firma wykonuje remonty solidnie, ma duże doświadczenie. Poza tym nie ma tutaj żadnego problemu z podpisaniem umowy.