Płytki do łazienki
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Płytki do łazienki
Poszukuję płytek do łazienki. Niekoniecznie mi chodzi o kafelki, a np o płytki gressowe, natomiast tych pierwszych też nie wykluczam. Poszukuję dobrej hurtowni z tego typu materiałami w okolicach Gdańska i na samym początku mówię, że nie interesuje mnie Castorama, Obi ani nic z tych rzeczy. Poszukuję czegoś z tzw. wyższej półki.
Re: Płytki do łazienki
Jeśli chodzi o płytki do łazienek z wyższej półki proponuje zobaczyć ofertę sklepu Carrea.pl.
-
kubamatuszewski
- Początkujący

W Twoim mieście jest pewnie 150 hurtowni płytek nie prościej wybrać 10 i pojechać i obejrzeć, żeby się zorientować we wzornictwie i cenach?
Ja mam stamtąd grzejnik, maja naprawde dobra jakosc w stosunku do ceny
Mi podobają się te kwadratowe w kolorze szarości albo drewna.
a nie zastanawiałeś się nad mozaiką? naprawdę, chyba najładniejsze możliwe rozwiązanie, oryginalne i bardzo efektowne. coś takiego http://viverto.pl/mozaika_szklana_gl-13 ... 16094.html oczywiście w dowolnym kolorze, mnie akurat najbardziej dopowiada zielony. sklep jest internetowy więc możesz bez problemu coś zamówić u nich. korzystałam już kiedyś remontując łazienkę i problemów nie było. myslę tez, że w jakiś sposób możesz to zaliczyć do 'górnej półki' 
Fajnie można połączyć ten gresik o którym pisałeś z elementami wykończenia innej materii. Ostatnio w lokalu widziałem płytki duże jednolitego koloru, a na wysokości oczu symetrycznie co jakiś czas wstawiana była płytka składająca się z mozaiki małych, szklanych kwadracików. Fajnego smaczku to nadawało całej łazience.
Masz już tą hurtownię?
Masz już tą hurtownię?
Dziękuję za uwagę!
Witam ponownie, byłem w kilku miejscach ale nic mi nie podeszło. nie wiem jak to ugryźć, mam nadzieję, że nie będę skazany na sieć handlową... Może podajcie coś z większej ilości kilometrów w obrębie? Wolę podjechać oby znaleźć tam coś oryginalnego.
Ps. nie interesuje mnie mozaika, ew. jak już to dekor, dyskretny, pojedynczy lub max. dwa na ścianę. Monochromatycznie. Minimalizm rządzi.
Ps. nie interesuje mnie mozaika, ew. jak już to dekor, dyskretny, pojedynczy lub max. dwa na ścianę. Monochromatycznie. Minimalizm rządzi.
ja Ci polecam sklep internetowy - bogaty wybór i fajna dostawa. bardzo to poręczne. ja swoje płytki kupowałem na lazienkaplus pl i wszystko było w porządku z przesyłką!
Rada ode mnie - nie kupuj płytek w sklepie internetowym, to nie jest tego typu produkt, który kupuje się bez ryzyka. 
No dokładnie ja również tak uważam.
no ok, jak ma nie kupować w sklepie internetowym to gdzie? Bo ja sam szukam w okolicach Trójmiasta powiedzmy i jedyna opcja cenowo to właśnie kurde sklep internetowy
-
lubieciastka
- Początkujący

dokladnie, sam sie przejdz do sklepu i zobacz na zywo co i jak bo pozniej bedziesz niezadowolony
-
koaladrewno
- Zainteresowany

powiem tak jak doliczysz sobie przesyłkę 200 zł do max 50 sztuk, które chcą wysyłać netem i podzielisz to na jedną płytkę to wcael ci nie wyjdzie tak tanio jak myslisz. ja jestem z Lęborka, u nas wszyscy jezdzą na Ługi po płytki, kiermasz duży wiec masz wszystkie kolory teczy plytek i fug i się nie spłuczesz przy okazji
ale czy ja tam dostanę coś oryginalnego w dobrej cenie? opoczno/nowa gala mnie interesuje najlepiej. no i jakosc bo powierzchnia spora i z jednej strony fundusz ograniczony a zd rugiej nie chce tegoi musiec wymieniac za dwa lata bo badziew czy cos. no i dobor kleju do plyty zeby mi ta plytka nie odpadla to doradza tam?