Klucz z kontrolą dostępu
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Klucz z kontrolą dostępu
Klucz z kontrolą dostępu to propozycja firmy Winkhaus do domów, mieszkań i biur. Klucz z kontrolą dostępu >>
Redakcja
Klucz z kontrolą dostępu
Bardzo ciekawe rozwiązanie. Zastosowałabym bardziej w biurze niż w domu...ale z pewnością jest to interesujące
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

Re: Klucz z kontrolą dostępu
Ale klucz z kontrolą dostępu sprawdziłby sie tez w domu
-
przemasboss
- Zainteresowany

Też mi się tak wydaję produkt warty polecenia w końcu to produkt Mistrz Innowacji. Firma ma ciekawy panel na serwisie "bezpiecznydom " http://bezpiecznydom.wp.pl/twoj_profil_ ... _quiz.html dla tych co mają problem jak zabezpieczyć swoje mieszkania czy domy to idealna sprawa:)
-
DrzwiErbesp
- Początkujący

Pomysł faktycznie nie jest zły,ale zastanówmy się czy potrzebujemy aż tak ścisłej kontroli i bezpieczeństwa we własnym domu. Co innego w biurze czy firmie. Wtedy mogę się zgodzić.
drzwi
tak jak @kesi i ja mam w domu system master key i jest ok. Do tej pory jestes zadowolony
-
Maciekpol543
- Zainteresowany

Moim zdaniem system Master Key jest genialny, pliku kluczy nie muszę nosić , a to mnie irytowało poważnie. Ja z kolei korzystałem z usług firmy http://www.jeden-klucz.pl/ przy tej okazji zamawiania rozwiązania
Również nie do końca widzę zastosowanie tego rozwiązania w domu... A jakie są mniej więcej koszty?
Tanio nie jest - to rozwiązanie dla bardziej wymagających lub zamożnych. Istota pomysłu sama w sobie jest na prawdę wygodna i funkcjonalna ale też niestety nie na każdą kieszeń.
The_Me