Deska barlinecka, klejona panelpol czy panel - opinie

Planujesz budowę lub remont? Zastanawiasz się jakie materiały wykorzystać? W tym dziale znajdziesz opinie na temat różnego rodzaju materiałów i rozwiązań konstrukcyjnych. Możesz też podzielić się swoimi doświadczeniami.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

GERDZIAK
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: Deska barlinecka, klejona panelpol czy panel - opinie

Post autor: GERDZIAK »

Chodzi kolego o jakość. Klasy ścieralności, wytrzymałość. Od tego masz sprzedawców i doradców jak ten panel pol, castorama czy inny dystrybutor plus swoja własna wiedza, żeby wybrać coś co jest funkcjonalne i przewalisz na tym kilometry bez szwanku. Z głową i fartem jak mówią.

Awatar użytkownika
panel-wwa
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: panel-wwa »

Oczywiście, jakość, cena a później walory estetyczne...Możemy zrobić coś szybko, tanio albo dobrze. Jednak zawsze zachowamy tylko dwa z tych współczynników.

tatusieka
Aktywny
Aktywny

Post autor: tatusieka »

Tak się właśnie zastanawiam, czy nie najlepiej kupić albo otrzymać chociaż trochę wybranego przez siebie panelu albo deski i sobie sprawdzić na konkretnym przykładzie w domu. Tak będzie najlepiej. Myślę, że w panel polu nie będą mieli z tym większego problemu a klient będzie zadowolony.

maciejos
Aktywny
Aktywny

Post autor: maciejos »

wybór zależy od tego, czego oczekujemy i jakie mamy wymagania. jeżeli chociażby mamy w domu psa, czy kota, to największą uwagę należy zwrócić na klasę ścieralności. takie rzeczy bez problemu skonsultujecie z fachowcami, przynajmniej ja kupując panele w www.heban.net tak miałem, powiedziałem czego oczekuje, czego bym nie chciał i wspólnymi siłami wybraliśmy, więc polecam ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Materiały budowlane - opinie”