Meble do pokoju dziennego
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Danuta Jurczewska
- Początkujący

Re: Meble do pokoju dziennego
A jak Wam się podoba taki stół http://meblesedia.pl/p/2/729/stol-veron ... niane.html? Bo mi marzy się coś takiego w salonie. W ogóle uwielbiam białe meble, w zasadzie różne dodatki można do nich dobrać, jeśli chodzi o kolorystykę. Do bieli - jak do czerni, zresztą - pasuje wszystko. Fajne oni meble mają, a robią wszystko na wymiar i według wytycznych klienta. Mogą wybarwić drewno na życzenie, według naszych upodobań.
Ładne nóżki, tylko , że ja nie lubię białego koloru
Ewentualnie z ciemnym blatem tak jak tutaj http://www.batdom.pl/kp,0,378/stol-s4a-bialy.ehtml . Sama biel daje mi takie poczucie jakby mebel był bardzo lekki i nietrwały
-
jacksparrow1
- Zainteresowany

Ja właśnie od kwietnia przeprowadzam się z dziewczyną do nowego mieszkania i szukam inspiracji co do wnętrz.
Bardzo podobają mi się meble tapicerowane. Fajne znalazłem na http://www.brw.com.pl/meble_tapicerowane/fotele/ i myślę aby nie zamówić tam jakiegoś fajnego fotela,
np. strasznie podoba mi się ten:

Co o nim myślicie?
np. strasznie podoba mi się ten:
Co o nim myślicie?
-
fototapety do sypialni
- Początkujący

- Kontakt:
Super fotel ale ten kolor... Nie masz dzieci ani zwierząt?
ja ostatnio natrafiłem na mega fajny sklep...to znaczy może powiem tak, meble świetne, idealnie w moim guście, ale trochę musiałbym na nie poodkładać;) ale zapraszam do obejrzenia może ktoś się zainspiruje;p nowoczesny stolik kawowyjak je nazywają;)
Do pokoju dziennego proponuje oczywiście pomyśleć o dużym,tapicerowanym narożniku a tak się składa że u nas znajdziesz kilka ciekawych typów,oczywiście jakość wykonania i zastosowanych materiałów jest najwyższej klasy.
Selsey.pl
W pokoju dziennym z pewnością ładnie będzie wyglądał jakiś mały, pasujący do aranżacji pokoju stolik kawowy . Można znaleźć naprawdę ładne stoliki kawowe w przeróżnych stylach, więc myślę, że z tym problemu nie będzie.
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Jak najbardziej,stolik kawowy zawsze jest obowiązkowym dodatkiem w każdym salonie,ale polecam również fotele te designerskie i oryginalne,które znajdziecie u nas:)
[quote="Aleks21"]Witam!
Jestem w trakcie zmiany mebli w mieszkaniu. Na tapecie mam duży pokój, który jest pokojem dziennym, sypialnią, naszym jedynym pokojem dla osób dorosłych (dzieci mają swój) oraz jednocześnie jest pracownią męża.
Potrzebuję :
1. krzesło do biurka dla męża - dużo godzin pracuje przy komputerze
2. zrobić coś z TV - obniżyć? Kupić szafkę rtv? RTV z płytą pod tv?
3. komodę - na moje papiery, alkohole, kieliszki.
Myślałam o szarych meblach. Lub czerwonych
Np czerwonym krześle. Białe też mi się podobają ale z uwagi na małe klejące rączki
nie wchodzą na razie w grę.
Szafka RTV jest bardzo pożyteczna, postawisz na niej TV, a w szafkach zmieścisz sprzęt multimedialny czy inne drobiazgi. Komoda też fajna sprawa, pojemna i do tego elegancka, zdobi wnętrze i można sobie na niej umieścić pamiątkowe zdjęcia czy inne drobiazgi, do których ma się sentyment. Jednak jak się przekonałem w przypadku szafki RTV trzeba zwrócić uwagę na wiele szczegółów, a nie tylko: podoba mi się, to biorę. Może przydać ci się art. Jaka szafka RTV pod telewizor.
Jestem w trakcie zmiany mebli w mieszkaniu. Na tapecie mam duży pokój, który jest pokojem dziennym, sypialnią, naszym jedynym pokojem dla osób dorosłych (dzieci mają swój) oraz jednocześnie jest pracownią męża.
Potrzebuję :
1. krzesło do biurka dla męża - dużo godzin pracuje przy komputerze
2. zrobić coś z TV - obniżyć? Kupić szafkę rtv? RTV z płytą pod tv?
3. komodę - na moje papiery, alkohole, kieliszki.
Myślałam o szarych meblach. Lub czerwonych
Szafka RTV jest bardzo pożyteczna, postawisz na niej TV, a w szafkach zmieścisz sprzęt multimedialny czy inne drobiazgi. Komoda też fajna sprawa, pojemna i do tego elegancka, zdobi wnętrze i można sobie na niej umieścić pamiątkowe zdjęcia czy inne drobiazgi, do których ma się sentyment. Jednak jak się przekonałem w przypadku szafki RTV trzeba zwrócić uwagę na wiele szczegółów, a nie tylko: podoba mi się, to biorę. Może przydać ci się art. Jaka szafka RTV pod telewizor.
Może lepiej będzie jeżeli wstawisz zdjęcia salonu i wtedy doradzimy już te konkretne kolory na jakich warto się skupić. Poza tym stolik kawowy jak najbardziej jest dobrym rozwiązaniem i wręcz niezbędnym elementem w każdym salonie. Przeglądaliście nasze propozycje narożników tapicerowanych?
Selsey.pl
Uwielbiam zakupy, ale nienawidze lazic po sklepach -masa ludzi, smrod itp. Dobrze, ze sa sklepy w stylu www.impresje24.pl gdzie na spokojnie mozna sobie wybrac i zamowic co potrzeba do domu
Jeżeli chodzi o aranżację pokoju dziennego,to moim zdaniem warto zamówić wszystko w jednym sklepie internetowym,łącznie z kompletem wypoczynkowym i meblami,ponieważ wtedy możemy liczyć też na atrakcyjny rabat. Zerknijcie na Scalo.pl gdzie każdy znajdzie coś dla siebie.
-
Kryspin444
- Początkujący

Warto zgłosić się do projektanta wnętrz, który pomoże w aranżacji wymarzonego salonu. Można też samodzielnie dobierać meble, ale wtedy najlepiej wybierać podobne meble. Musi być zbieżny zarówno kolor, jak i styl.
Zgadzam się, harmonia to podstawa 
my mamy brązowe meble