Sprzęt pod zabudowę
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Sprzęt pod zabudowę
Prosze o pomoc w wyborze najlepszego sprzetu pod zabudowe-zmywarka i pralka. Nie wiem jakich firm raczej unikać a na które zwrócic uwagę. Może ktoś coś mi podpowie?
Re: Sprzęt pod zabudowę
Bardzo dużo sprzętu pod zabudowę znajdziesz w electro.pl i możesz w sumie całość kupić za jedną wysyłką. Do jakiej kwoty szukasz? I co potrzebujesz?
Niezłej jakości sprzęt pod zabudowę znajdziesz w www.domsary.eu Zwłaszcza polecam, jeżeli zależy Ci na tym, żebyś szybko miała towar w domu
a są pralki do zabudowy?..przydało by się przenieśc pra\lke z łazienkido kuchni
i drugie pytanie jak pralka ma być w kuchni to musi mieć osobne podłączenie wody i odpływu czy podłacza się to do rur od zlewu?
a co myslicie o wolnostojących kuchenkach? zastanawiam się bo u teściowej niedawno był remont ale chyba nie pomyslała i nie zrobiła tego w zabudowie - tradycjonalistka eh.. i teraz chciałaby kupić nową kuchenkę ale z takich własnie http://www.mixmedia.pl/top-produkty-wsr ... wek,a-2795 a ja nie wiem, czy nie lepiej za 200 zł dorobić blat i nie kupić płyte plus piekarnik? jak myślicie?
teraz wybór jest spory 
zgadzam się 
Faktycznie wybór jest spory, możemy przebierać w producentach sprzętów AGD. My dosyć niedawno wyposażaliśmy naszą kuchnię we wszystkie niezbędne kuchenne sprzęty i większość z nich pochodzi od Kernau. Mamy od nich lodówkę, zmywarkę, płytę indukcyjną, okap i piekarnik. Wszystkie produkty są w porządku i pod względem jakości i pod względem wyglądu. Na razie opisałam tak ogólnikowo, ale gdyby ktoś z Was był ciekawy jakie są to konkretne modele to proszę pytać, na wszystkie pytania odpowiem możliwie jak najszybciej.