Czerwona umywalka
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Czerwona umywalka
A tak samo się czyści. Mnie się podoba pomysł.
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Wyczyścisz ją tak samo jak standardową białą czy kremowa,a nawet czerwona będzie lepsza pod względem utrzymania czystości bo nie widać na niej wielu plam,poza tym sam kolor jest bardzo ciekawy,ekstrawagancki:)
-
decoroom
Czerwień rewelacyjnie się komponuje z czernią i bielą, można pomyśleć o takim trójbarwnym połączeniu.
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

Jak najbardziej można,np biało czarne płytki na ścianę i podłogę znakomicie dopełnią całość wnętrza i będą fajną kompozycją opartą na bazie kontrastu.
czerwona? woooow, a masz fotki jak się prezentuje?
Zdobywam wiedzę, nie siedzę!
Przy ciekawej aranżacji sprawdzi się idealnie - a przecież nie każdy lubi sterylną biel - http://www.malyduzyremont.pl/2014/09/no ... ienka.html
Super to wygląda! Futurystycznie 
Outer beauty pleases the EYE. Inner beauty captivates the HEART
Świetny desing! Bardzo mi sie podoba, to będzie przełamanie kolorów w mojej łazience 
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
A ja nie jestem pewien co do tego koloru... Chyba to nie mój gust, wolę klasyczną białą armaturę.
Im większy cel w życiu, tym łatwiej spudłować.
Ok, racja wszystko przecież trzeba czyścic, ale biała czyści się o wiele szybciej - nie trzeba polerować smug. Kolorowa umywalka, fajnie będzie się prezentować w łazience "mało używanej" cyzli dodatkowej, dla gości, czyszczenie nie będzie tak częste i uciążliwe:)
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Mi też się strasznie podoba! Pewnie jest dosyć droga?
-
Euro-Zakupy
- lubie spamować
Czasem warto się przełamać i ostawić na te oryginalne,niestandardowe kolory jakim z pewnością jest czerwona umywalka czy płytki,w praktyce znakomicie zdaje to egzamin:)
hmm ja to bardzo dlugo szukalem takiego duzego oldschoolowego kanciatego zlewu do kuchni... a w lazience hm... mamy standartowa ale o innej pojemnosci tzn płytszą i szerszą 
Tylko wariaci są coś warci.
designersko oczywiście mega, pytanie jak z funkcjonalnością 
I jak z czyszczeniem?