Przeprowadzki Warszawa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Greengaz
- Superużytkownik

- Kontakt:
Re: Przeprowadzki Warszawa
ypsilon
Zanim zajmiesz sie kolejnym spamem zapraszam do odpowiedzi na pytanie zadane 2.04.br. http://www.forumbudowlane.pl/vt/38476/1 ... zem-prosba.
Do tej pory nie doczekałem się odpowiedzi.
Zanim zajmiesz sie kolejnym spamem zapraszam do odpowiedzi na pytanie zadane 2.04.br. http://www.forumbudowlane.pl/vt/38476/1 ... zem-prosba.
Do tej pory nie doczekałem się odpowiedzi.
Obalam mity na temat ogrzewania propanem.
-
dragoranka
- Początkujący

ale ja nie bardzo rozumiem, po co kupować kartony? można poszukać w sklepach, albo firma od przeprowadzki zapewni
w Warszawie swoją siedzibę ma także firma: Best Move ale działa ona na terenie całego kraju oraz za granicą
-
Greengaz
- Superużytkownik

- Kontakt:
Ale co z kartonami?sunn333 pisze:w Warszawie swoją siedzibę ma także firma: Best Move ale działa ona na terenie całego kraju oraz za granicą
Obalam mity na temat ogrzewania propanem.
No właśnie ja obecnie planuję większą przeprowadzkę i szukam dobrej firmy. Z tego co widziałam, to w sieci najwięcej dobrych opinii jest o firmie Japa. Czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat cen, obsługi i profesjonalizmu tej firmy?
Dodam ClickTrans
Mnie też ktos kiedyś to polecił i z zadowoleniem nie raz korzystałem
Do przeprowadzki firmy też tam zaglądają a ludzie szukają takich firm, ceny niższe zdecydowanie
Mnie też ktos kiedyś to polecił i z zadowoleniem nie raz korzystałem
Do przeprowadzki firmy też tam zaglądają a ludzie szukają takich firm, ceny niższe zdecydowanie
W tym momencie wynajmowanie takiej firmy to chyba norma. No bo niby jak bez szwanku przewieźć meble, łóżka itd.? Jeżeli chodzi o solidną firmą transportową, to JAPA jest w porządku. Ważne, że można od nich wziąć różne kartony, dzięki czemu nie trzeba ich poszukiwać we wszystkich pobliskich marketach.
a korzystał ktoś z usług tej firmy Solid? Bo potrzebuje wykonać przeprowadzkę na terenie Warszawy i czy jest mi ktoś w stanie tą firmę polecić ? z góry dziękuje 
Jeśli chodzi o firmy działające lokalnie w Warszawie, to polecam Solid zajmują się przeprowadzkami, przewozem mebli etc. Moim zdaniem jest to lepsza opcja niż męczyć się samemu no chyba, że jesteście bardzo silni i macie dostawczaka 
Jak nas czekała przeprowadzka, to postawiliśmy na Best Move - najbardziej konkretni w rozmowie, też cena mocno konkurencyjna - z przenosinami spisali się bdb, uważni i dokładni, wiec mogę ich polecić
W Warszawie jest sporo firm tego typu, ale mało solidnych. Ja osobiście mogę polecić JAPĘ Pana Jakubowskiego (są dwie firmy o tej samej nazwie). Pracują tam świetni ludzie. Oprócz tego, że profesjonalnie podchodzą do sprawy, to do tego są mega sympatyczni, a podczas nerwowej atmosfery z całą przeprowadzką, takie rzeczy też mogą być bardzo istotne.
Faktycznie w warszawie jest sporo firm przeprowadzkowych ale ja ufam tylko jednej. Jest to firma Max-Przeprowadzki.pl. Oferują oni oprócz przeprowadzek w warszawie również przeprowadzki. Według mnie firma profesjonalna i rzetelna a co najważniejsze nie liczą sobie nie wiadomo ile za swoje usługi 
Współpracowałem z spakowani-warszawa.co.pl wiele razy i mogę zaświadczyć o jakości ich usług. Nigdy nie słyszałem, żeby ktoś się na nich skarżył. Pracują sprawnie i szybko. Mają już duże doświadczenie. Wiedzą jak przewozić duże gabaryty, różnego rodzaju sprzęty, czy też rzeczy wymagające szczególnej ostrożności. Słynął z punktualności. Zawsze stawiają się w wyznaczonym terminie i działają na najwyższych obrotach. Są godni zaufania.
a jak cenowo to wygląda?
-
krzysztofroks
- Początkujący

Ceny są uzależnione od tego co przewozisz, czy zamawiasz usługę pakowania, wnoszenia na piętro no i zależą też od miasta, w którym wykonywana jest usługa, a Warszawa do tanich nie należy. Żeby trochę zaoszczędzić warto zająć się samodzielnie pakowaniem rzeczy, wystarczą jakieś kartony, gazety, folia bąbelkowa no i dobra taśma klejąca (warto zajrzeć na tą stronę w poszukiwaniu niezbędnych produktów exito-opakowania.pl). Ja mam znajomego z dużym autem, więc on zawsze pomaga w przeprowadzce i okazuje się, że przeprowadzka wcale nie jest taka droga jak by się mogło wydawać. Koledze oczywiście zwracam za paliwo i daję jakiś miły prezent, ale w porównaniu z kosztem zatrudnienia firmy przeprowadzkowej to jest NIC!