Nowa Dobra Pralka

Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Mariolancia
Początkujący
Początkujący

Nowa Dobra Pralka

Post autor: Mariolancia »

Hej! Pomyślałam sobie, że skoro planuję zakup nowej lodówki po remoncie mieszkania to i przydałabym mi się od razu nowa dobra pralka oczywiście musi być o dużej pojemności oraz energooszczędna, dobrej firmy i mocnym silnikiem z długo-letnią gwarancją, koloru białego :-)
Mariolka001

-_- greg
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: Nowa Dobra Pralka

Post autor: -_- greg »

Miele
to są dobre pralki http://www.miele.pl/index.php?mnu=160

piotrkowal760
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotrkowal760 »

A jaki przedział cenowy?

Awatar użytkownika
Tomek5
Aktywny
Aktywny

Post autor: Tomek5 »

Nie zawsze ta najdroższa pralka będzie tą najlepszą. Na stronie: http://lepsze.co/ranking/pralki znajdziesz ranking. Warto jest się z nim zapoznać. Znajduje się tam porównanie cech danych sprzętów.
Osobiście jestem zdania,że nie warto jest wydawać więcej niż 1000 czy 1200 zł za sprzęcik. My kupowaliśmy pralkę rok temu. Marki Indesit. Niewielka, na 4 kg ale dla dwóch osób w zupełności to wystarcza.Nie pobiera wiele wody ani energii. Ma również wiele praktycznych programów.

bogdantoczyna
Początkujący
Początkujący

Post autor: bogdantoczyna »

Taka co ma 5 lat gwarancji :D zepsuje się po 5 latach dopiero :P jak ma 2 to po 2 :D
Krzysiek

Misiowka
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Misiowka »

My kupiliśmy pralkę Polar z 5 letnią gwarancją. Na razie po roku użytkowania nie narzekam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łazienki”