Meble na wymiar Opole
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
bodziu
Re: Meble na wymiar Opole
Porównajcie sobie wyceny z tym - http://www.centrum.meble.pl/kk Można zamówić szafki na wymiar, w konkretnych frontach z konkretną ilością szuflad. Cały zestaw jest spakowany i dostarczony do domu. To oferta od meble.pl więc raczej jest to gwarancja jakości...
-
grzesio9876
- Początkujący

- Kontakt:
Ja ze swojej strony mogę polecic firme z Pszczyny maja kawałek do opola ale u mnie się sprawili na medal jesli dobrze pamiętam to P.Paweł wybrał grafiką nadrukował i moja kuchnia robi wrażenie, gdyby ktoś potrzebował zerknijcie do nich głównie są agencją reklamową ale szybki też robia fototapety itp.
to było jakos tak reklamapszczyna.pl
a dla znudzonych jeśli mogę polecić moje blogi o pojazdach jeden o złomowaniu gdyby ktoś chciał złomować to nie dajcie się np możecie sprzedac cześci z auta.
http://motostacja24.blogspot.com/
http://autozlomek24h.blogspot.com/
pozdrawiam

to było jakos tak reklamapszczyna.pl
a dla znudzonych jeśli mogę polecić moje blogi o pojazdach jeden o złomowaniu gdyby ktoś chciał złomować to nie dajcie się np możecie sprzedac cześci z auta.
http://motostacja24.blogspot.com/
http://autozlomek24h.blogspot.com/
pozdrawiam

Nie daj się wykiwać złomowiskom, wszystko o złomowaniu
-
bodziu
W każdym przypadku radzę po prostu sprawdzić jaka będzie wycena tutaj - //www.kuchnie.pl/
Różnice bywają naprawdę spore, nawet po 40%, a to dużo. Tym bardziej, że jakość mebli w przypadku tych internetowych, jest w zasadzie taka sama - to dokładnie te same materiały...
Różnice bywają naprawdę spore, nawet po 40%, a to dużo. Tym bardziej, że jakość mebli w przypadku tych internetowych, jest w zasadzie taka sama - to dokładnie te same materiały...
Ludzie dopiero przekonują się do kupowania mebli na wymiar z netu, ale trudno się dziwić, mało kto rozumie o co w tym chodzi 
Generalnie - kuchnie na wymiar z netu powinny w ciągu kilku lat być mega poopularne. Naszym zależy na rozsądnych oszczędnościach, co nie?
Generalnie - kuchnie na wymiar z netu powinny w ciągu kilku lat być mega poopularne. Naszym zależy na rozsądnych oszczędnościach, co nie?
-
ala7654321
- Początkujący

- Kontakt:
Ja jestem zdecydowaną zwolenniczką mebli na wymiar. Moim zdaniem właśnie takie najlepiej wyglądają w kuchni. Sama mam takie i jestem bardzo zadowolona.
-
bodziu
Ile można się przyzwyczajać? Na zachodnie coś takiego, co mają kuchnie.pl jest znane od dawna. Niby Polacy kochają oszczędzanie i rozsądne podejście do wydatków, a tak realnie, wcale nie do końca tak to wygląda. Nie sądzicie?
Jeżeli chodzi o firmę MEBLEX to do dziś od pażdziernika czekam na projekt i wycenę kuchni na podstawie wykonanego pomiaru,więc jeżeli komuś zależy na czasie to nie polecam, bo cztery miesiące to jednak dosyć długo:)
Z wielką przyjemnością natomiast, mogę polecić firmę ADMEB z Opola,bo doskonale zaprojektowali i wykonali zabudowę kuchni, a co najważniejsze zmieścili się w umówionym terminie z projektem i realizacją:)Numer kontaktowy to 666 610 333
Z wielką przyjemnością natomiast, mogę polecić firmę ADMEB z Opola,bo doskonale zaprojektowali i wykonali zabudowę kuchni, a co najważniejsze zmieścili się w umówionym terminie z projektem i realizacją:)Numer kontaktowy to 666 610 333
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Również polecam, też mi szybko dali odpowiedź jak to będzie wyglądało.
-
WeronikaRos
- Początkujący

Ja również mogę się podpiąć pod polecania ADMEB z ulicy Oleskiej. po przeczytaniu tylu opinii pozytywnych tu na forum o tej firmie, postanowiłam zadzwonić i umówić się na spotkanie i efektem tego pierwszego spotkania, na dzień dzisejszy jest piękna kuchnia, którą się każdy zachwyca
zdecydowanie polecam i zostawiam numerek 666610333

W domExpo masz Komandora i Halupczoka z mebli na wymiar - zapewne jest coś jeszcze, ale nie pamiętam w tej chwili 
no ja mam z komandora i sa solidne, kilka lat wytrzymuja juz i sie nie niszcza
-
Krzysiek Opole
- Początkujący

Witam.
Długo się zastanawialiśmy z żoną gdzie zamówić meble. Pojezdziliśmy po Opolu, popytaliśmy znajomych i pewnie jak Państwo przeszukaliśmy internet.
Byliśmy we wszystkich firmach z tego forum. Dla porównania znajomy wykonał nam projekt żeby mieś odnośnik cenowy.
W różnych firmach było rożne... nie będę się rozpisywał.
My wybraliśmy Meble Ideal. Pan Rafał i Pani Iwona bardzo sympatyczni ludzie co równiez wpłynęło na wybór.
Najważniejsze... Obsługa na bardzo wysokim poziomie.. może nie częstowali kawą z super expresu ale równie dobrą.
Podejście do materiałów z których wykonali nam kuchnię bardzo rozsądne.
Możliwośc zakupu sprzętu AGD w konkurencyjnych cenach - nawet w stosunku do internetu.
Najważniejsze. Wycena na poziomie konkurencyjnym - umowa pisemna, zadatek i termin.
Realizacja w terminie i zgodnie z umową. Ekipa montażystów fantastyczna, punktualna widać że fachowa.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy i polecamy z czystym sumieniem. Nr do p. Rafała 788 336 558. Pozdrawiam Krzysiek i Mariola z Partyzanckiej
Długo się zastanawialiśmy z żoną gdzie zamówić meble. Pojezdziliśmy po Opolu, popytaliśmy znajomych i pewnie jak Państwo przeszukaliśmy internet.
Byliśmy we wszystkich firmach z tego forum. Dla porównania znajomy wykonał nam projekt żeby mieś odnośnik cenowy.
W różnych firmach było rożne... nie będę się rozpisywał.
My wybraliśmy Meble Ideal. Pan Rafał i Pani Iwona bardzo sympatyczni ludzie co równiez wpłynęło na wybór.
Najważniejsze... Obsługa na bardzo wysokim poziomie.. może nie częstowali kawą z super expresu ale równie dobrą.
Podejście do materiałów z których wykonali nam kuchnię bardzo rozsądne.
Możliwośc zakupu sprzętu AGD w konkurencyjnych cenach - nawet w stosunku do internetu.
Najważniejsze. Wycena na poziomie konkurencyjnym - umowa pisemna, zadatek i termin.
Realizacja w terminie i zgodnie z umową. Ekipa montażystów fantastyczna, punktualna widać że fachowa.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy i polecamy z czystym sumieniem. Nr do p. Rafała 788 336 558. Pozdrawiam Krzysiek i Mariola z Partyzanckiej
Meble na wymiar zamawiałam od firmy Amak, prowadzą też swój sklep. Mocne blaty, porządne nowoczesne zawiasy z lekkim cichym domykiem, kolor dokładnie taki jak chciałam i jak mi pasował do wystroju. Nie mam uwag.
Mocno zaoszczędziłem przestrzeń przy projektowaniu szafy w Indeco, bo zrobili tak, że mam drzwi przesuwne, bez potrzeby uchylania. W wąskim korytarzu szafa stoi, ale tak wykonana, że w ogóle nie przeszkadza. Pomiar mocno szczegółowy i widać, że Panowie znają się na rzeczy.
-
Masertiger
- Aktywny

Bardzo fajnym salon meblowy z końcówkami kolekcji w Opolu jest na ul. Budowlanych 50, To MaxFliz. Byłem tam kilka razy i zawsze coś fajnego kupiłem do mieszkania. Mają meble w dobrych cenach, też profesjonalnie doradzają.