Tanie rozwiazanie
Tanie rozwiazanie
Jednym z tańszych typów ogrodzeń są panele ogrodzeniowe.
Warto kupić u producenta np. www.paneleogrodzeniowe-treza.com
Warto kupić u producenta np. www.paneleogrodzeniowe-treza.com
Re: Tanie rozwiazanie
Z tańszych rozwiązań ale i sprawdzonych przeze mnie osobiście mogę polecić www.ogrodzeniaplastikowe.pl . Ostatnio robiłam remont wokół domu i w końcu postanowiłam zakupić ogrodzenie. Jednak to drewniane jest bardzo drogie, dlatego szukałam innego rozwiązania.
-
Krzysztof Krysiński
- Aktywny

- Kontakt:
A ja zawsze będę przeciwnikiem teorii, że tani produkt oznacza, że jest on faktycznie tani. Może w momencie zakupu. Ale kto ma zamiar wydawać na ogrodzenie po każdej zimie? Zakup taniego ogrodzenie pomoże zaoszczędzić jedynie na początku inwestycji. W kolejnych latach pojawią się koszty z renowacją. Zatem dobrze jest wydać trochę więcej na ochronę swojej posesji. To inwestycja, bo w efekcie zaoszczędza się:
1. pieniądze brak kosztownych renowacji ogrodzenia na długie lata
2. czas nie szukamy firmy, która odrestauruje ogrodzenie
3. relaks siedząc wygodnie na leżaku oglądamy, jak z korozją ogrodzenia męczy się nasz sąsiad
No i oczywiście poczucie dobrze wydanych pieniędzy - bezcenne.
Pozdrawiam
1. pieniądze brak kosztownych renowacji ogrodzenia na długie lata
2. czas nie szukamy firmy, która odrestauruje ogrodzenie
3. relaks siedząc wygodnie na leżaku oglądamy, jak z korozją ogrodzenia męczy się nasz sąsiad
No i oczywiście poczucie dobrze wydanych pieniędzy - bezcenne.
Pozdrawiam
Krzysztof Krysiński
Problem pojawia się niestety gdy przeciętny inwestor nie potrafi odróżnić "na oko" jakości zakupionego towaru (bo nie każdy musi być fachowcem od wszystkiego) i jedynym parametrem jakości jest dla niego cena, niestety dobrze wiedzą o tym sprzedawcy, którzy ten fakt doskonale wykorzystują, sprzedając towar niskiej jakości w zawyżonej cenie, budząc u kupującego poczucie "dobrze wydanych pieniędzy". Mistrzami w tej dziedzinie są hipermarkety.
My na działce mamy zaciągniętą tylko siatkę leśną
więc nawet jak ktoś będzie chciał ją poprzecinać bo nie da rady się po niej wdrapać na posesję to nie będzie nam żal;)
No zawsze można z siatki skorzystać jak się chce tanio:)
Najtaniej to nie grodzić 
Ostatnio z mężem szukaliśmy tanich i solidnych ogrodzeń. W końcu z kilku ofert wybraliśmy naszym zdaniem najlepszą. Serdecznie polecamy ogrodzenia z tej strony:
http://www.ogradzamy.pl/ .
http://www.ogradzamy.pl/ .
Mam ogrodzenie z żywopłotu
bardzo sobie je chwale. Najlepiej wybierać takie krzewy, które tworzą gęsta plątaninę pędów.
-
drewmax-ogrodzenia
- Początkujący

Nie drogim, ale za to bardzo dobrym i ciekawym ogrodzeniem jest również to wykonane z drewna, co o tym sądzicie? Zerknijcie do nas, chętnie pomożemy 
Dzięki wszystkim za informacje. Na pewno się to przyda na przyszłość.