Meble biurowe, meble gabinetowe, biurka narożne - przykłady?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
kruchezjabłkami
- Aktywny

Re: Meble biurowe, meble gabinetowe, biurka narożne - przykł
W tym się zakochałam http://www.10chairs.pl/fotele-gabinetow ... mula_steel
Piękna czerwień, bardzo kobiecy mebelek 
-
ewelina546
- Zainteresowany

Jeśli szukasz mebli gabinetowych to z miłą chęcią mogę Ci polecić sklep internetowy centrumkrzesel.pl . Mają duży wybór krzeseł,foteli oraz hokerów. Osobiście polecam ten sklep,bo jest tanio,a przesyłkę dostarczają w bardzo krótkim czasie.
-
kurczefelek
- Zainteresowany

Bardzo mi się podoba ten czerwony fotel, rzeczywiście wyjątkowo kobiecy
To pewnie ten kolor...
I podoba mi się też, że sklep 10chairs.pl ma tak rozbudowaną ofertę, lubię mieć wybór.
-
kruchezjabłkami
- Aktywny

Z szaf biurowych podoba mi się coś w takim stylu:
, to akurat ze sklepu http://www.10office.pl/.
, to akurat ze sklepu http://www.10office.pl/.Re: Meble biurowe, meble gabinetowe, biurka narożne - przykł
mi tam się podobają realizacje firmy classic meble z warszawy
-
kurczefelek
- Zainteresowany

Super meble widziałem na stronie http://www.ergoexpert.pl/ - ładne, nowoczesne, w fajnym minimalistycznym klimacie
Myślę, że przy odrobinie zmysłu, nie trzeba być projektantem, aby z takimi meblami świetnie urządzić biuro 
ja zamówiłem ostatnio meble do firmy, chociaż może słowo meble to za dużo powiedziane, zwykłe szafki socjalne, metolowe (jak ktoś chce zobaczyć link tutaj). Zamawiałem przez internet wiec też trochę inaczej, ale polecam ten sklep, wszystko zgodne z zamówieniem i jestem zadowolony z jakości wykonania
Dzięki za info 
- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy?
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
-
Allemeble24
- Początkujący

Akurat jeżeli chodzi o meble do salonu,biurka i pozostałe dodatki to warto zerknąć także do nas,przygotowaliśmy kilka bardzo ciekawych,nowych kolekcji.
-
kurczefelek
- Zainteresowany

W Ergoexpercie mają też duży wybór krzeseł biurowych, również godne uwagi.
my mamy w firmie (w warszawie) całą aranżację przez firmę classic meble wykonaną. Świetne meble, jakość naprawe dobra. Od jakiegoś czasu na nich pracujemy i nic nam się jeszcze nie buja:D a normalnie to szybko problemy były
Jeśli już został poruszony wątek Warszawy to aranżacja biura w wykonaniu firmy West-pol nie ma sobie równych. Wnętrze nie tylko lepiej wygląda, ale i jest bardziej funkcjonalne.
Jeśli już został poruszony wątek Warszawy to aranżacja biura w wykonaniu firmy West-pol nie ma sobie równych. Wnętrze nie tylko lepiej wygląda, ale i jest bardziej funkcjonalne.
-
Paweł Paciorek
- Zainteresowany

Moim zdaniem bardzo elegancko w biurach prezentują się chłodne meble designerskie. Widziałem ostatnio takie biuro i zrobiło na mnie spore wrażenie. Wszystko było do siebie dopasowane fajnie.
I właśnie w tym jest problem, chcesz miec fajne biuro to kombinuj, czasami robiąc wg. swojego uznania wychodzi tandetne. A urządzić biuro z klasa to nie lada wyzwanie.[/url]