Ciekawe strony z lampami.
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Ciekawe strony z lampami.
A ja polecam zajrzeć na kiera.pl Robią genialne lampy do minimalistycznych wnętrz, a przy tym wszystko zaprojektowane i własnorecznie wykonane. to juz nie lampy, a sztuka 
Widzę tu kilka naprawdę ciekawych portali - aż sobie zamówiłam na jednym z nich lampę stojącą do salonu.
Ale jak lampy to i dobry włącznik czy gniazdko w pokoju tak by wszystko do siebie pasowało a nie wszystko było w innym stylu. Co prawda mi podobają sie takie proste włączniki i gniazdka jak ospel as ale co wam sie podoba? W ogolę co jest teraz na topie?
-
piotrwubud
- Początkujący

- Kontakt:
Teraz na topie są drogie klosze z drogimi ledowymi źródłami światła 
-
ogrodniczka31
- Aktywny

Nie polecę konkretnej strony, bo tak naprawdę wybór lampy to w dużej mierze kwestia gustu.
Polecam za to dodatek do przeglądarki Okazjoner. Można sobie wygooglować.
Jak dla mnie to najlepszy sposób na wyhaczenie obniżek na rzeczy, które chcemy kupić.
Polecam za to dodatek do przeglądarki Okazjoner. Można sobie wygooglować.
Jak dla mnie to najlepszy sposób na wyhaczenie obniżek na rzeczy, które chcemy kupić.
-
adam_krakow
- Aktywny

ja tam dalej jestem za nowoczesnym oświetleniem takim jakie mozna w sklepie elektryczni dostać
Witam serdecznie,
to mój pierwszy post na forum, więc jeśli robię coś źle proszę o wyrozumiałość
Sklepów z lampami w Polsce jest mnóstwo, a że trochę obracam się w tej branży, to patrzę na oświetlenia trochę przez pryzmat własnej działalności.
Ciekawe oświetlenia na własne potrzeby może zrobić każdy własnymi siłami + mamy w 100% to co chcemy. Ja zajmuję się projektowaniem i realizacją oświetleń na zamówienie. Chętnie poznam się z opinią użytkowników na temat swoich oświetleń
lunique.pl - To moja witryna na której są też realizacje.
to mój pierwszy post na forum, więc jeśli robię coś źle proszę o wyrozumiałość
Ciekawe oświetlenia na własne potrzeby może zrobić każdy własnymi siłami + mamy w 100% to co chcemy. Ja zajmuję się projektowaniem i realizacją oświetleń na zamówienie. Chętnie poznam się z opinią użytkowników na temat swoich oświetleń
lunique.pl - To moja witryna na której są też realizacje.
Innowacyjność to podstawa w każdym biznesie - w Twoim również
Jeżeli mowa o ciekawych stronach z lampami oraz artykułami oświetleniowymi,to warto zerknąć również do nas gdzie znajdziecie szeroki wybór i atrakcyjne ceny:)
Lednaise.com
może tutaj ktoś znajdzie coś ciekawego, natknąłem się przy szukaniu odkurzaczy przemyslowych i widzę, że trochę fajnym lampek jest langelukaszuk.pl
-
Marzena1980
- Początkujący

Witam wszystkich:) Ja chciałabym polecić super sklep internetowy a raczej internetową Galerię Antyków Rossar
Piękne przedmioty sprowadzane z Hiszpanii i Portugalii, duży wybów i miła obsługa. Ja tam zakupiłam śliczne oświetlenie do mojego domu i jestem bardzo zadowolona. Wszystkim gorąco polecam!!!
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

Ja zakupiłem sobie lampę do salonu z żarówkami led. Bardzo ładna pasuje do wystroju, który jest na styl skandynawski. Jeżeli jesteście zainteresowani to z obaczcie sobie w emi-led. Bardzo ciekawe modele mają 
-
szmeraczka
- Aktywny

Mi się podobają lampy designerskie coś jak na zdjęciu poniżej. Co myślicie? Nada się do jadalni?

-
marcepanowski
- Zainteresowany

ja polecam sklep luxmarket.pl plus jakiś wyłącznik bezprzewodowy z dobregniazdka.pl.
-
SprytnyMajsterkowicz
- Zainteresowany

Cały osprzęt i asortyment związany z oświetleniem LED,znajdziecie również na naszej stronie,gdzie teraz dodatkowo możecie liczyć na duże promocje,rabaty więc warto zajrzeć:)