Gdzie kupić sprzęt?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Kamaonline
- Aktywny

- Kontakt:
Re: Gdzie kupić sprzęt?
Moim zdaniem spokojnie możesz poszukać czy to sprzętu czy materiałów budowlanych w sklepach internetowych z racji ceny i szerokiego wyboru,akurat mamy pod tym względem dużo doświadczenia,więc chętnie pomożemy:)
- doktorells
- Zainteresowany

bardzo często sklepy internetowe mają najtańszą oferte tańszą o 10-30 zł tyle ile wynosi koszt przesyłki, a są przecież sklepy online, które mają normalne placówki gdzie można odebrać towar a nawet dowóz jest gratis
-
jolkajolantakram
- Początkujący

Hmmm, nie wiem czy zdecydowałam się na kupno takiego sprzętu online. Też zależy od sklepu, bo kupowałam kilka rzeczy online, ale najpeirw musiałam tysiąc razy sprawdzić czy na pewno wszystko ok 
Online kupuje tylko jeżeli towar będzie wyraźnie tańszy (łącznie z kosztami transportu) od tego co mam w stacjonarnym sklepie lub w pobliżu nie mam możliwości dostać sprzętu, na którym mi zależy.doktorells pisze:bardzo często sklepy internetowe mają najtańszą oferte tańszą o 10-30 zł tyle ile wynosi koszt przesyłki, a są przecież sklepy online, które mają normalne placówki gdzie można odebrać towar a nawet dowóz jest gratis
Najlepiej szukać w necie, zawsze wyrwiemy coś taniej:)
Male AGD kupowałam ostatnio w Odeo24.pl. Okazało się, że jest coś takiego jak outlet AGD, gdzie ceny są dużo niższe bo np. jest opakowanie zastępcze. Dla mnie rewelacja.
mój pierwszy dom 
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Allegro/ ewentualnie tanio można lekko używane kupić na stronach typu OLX. Ja często sam biore raty w euro agd. Do max 6 rat jest zawsze 0 %.
No rzeczywiście na allegro czasem można kupić coś taniej, ale ostatnio zauważyłem że i tam te ceny poszly w górę...