jaka farba?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
lukasz1995pleq
- Początkujący

jaka farba?
Witam. Co sądzicie o farbach dulux home . mi akurat podoba sie kolor (domowy ogródek) ale chce spytac kogos kto ja uzywal czy warto ja kupic.
-
tommy-show
- Początkujący

Re: jaka farba?
Musisz mieć świadomość, że jest to farba przeciętna. Polecam Sniezke Satynowa, bo mam ja u siebie, pomimo że jest to nieco droższa farba to w parametrach jest dużo lepsza.
Niestety im lepsza farba tym droższa. Dobrze jest kupić niewielki próbnik lub małe opakowanie farby i na własnych ścianach sprawdzić jej jakość, kolor oraz rodzaj powłoki.
zalezy jeszcze do czego ta farba? bo rozumiem ze chodzi o wnetrze domu? ja kupowalem farbe przy okazji urzadzania mieszkania razem z innymi materialami wykonczeniowymi w salonie hoff. masz tam wybor farb od roznych producentow, dobrych doradcow, farby mozna tez mieszac, sa i wewnetrzne i zewnetrzne i wszelkiego rodzaju udziwnienia typu tynki dekoracyjne, tapety etc no i oczywscie narzedzia do malowania. mozesz sobei zerknac najpierw na stronke http://salonyhoff.pl/kolekcje/farby-i-d ... wewnetrzne my akurat zdecydowalismy sie na farbe dulux, ale nie ze wzgledu na konkretna firme tylko akurat mieli kolor ktory nam odpowiadal.
-
Piotrek123_1993
- Początkujący

Szczególnie Polecam Farby Caparol nie wygórowana cena za ekstra jakość Dostępna w Color House ja kupowałem akurat na wiertniczej ale jest ich parę w
Warszawie miła obsługa i wiedza na temat produktów nie tak jak w markecie ze nie wiedza czym handlują
Warszawie miła obsługa i wiedza na temat produktów nie tak jak w markecie ze nie wiedza czym handlują
-
Farby Kabe
- Zaawansowany

- Kontakt:
A czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z Farbami Kabe? 
Jeśli wybieram farby to tylko Magnat albo Śnieżka Satynowa. To dwie przeze mnie sprawdzone. Raczej wolę nie eksperymentować z tymi, które nie przetestowałem. Jeśli ktoś szuka takich w dobrej cenie to polecam sklep z farbami do wnętrz
-
tommy-show
- Początkujący

Dziękuje, że są osoby które podzieliły się czy też potwierdziły moją opinieAlbi16 pisze:Jeśli wybieram farby to tylko Magnat albo Śnieżka Satynowa. To dwie przeze mnie sprawdzone. Raczej wolę nie eksperymentować z tymi, które nie przetestowałem. Jeśli ktoś szuka takich w dobrej cenie to polecam sklep z farbami do wnętrz
ja ostatnio malowałam całe mieszkanie farbami fluggera i mogę szczerze powiedzieć że jakość i wydajność farb jest godna polecenia