Warszawa, instalacja alarmowa
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Warszawa, instalacja alarmowa
Witajcie! Mieszkam pod Warszawą i szukam firmy, która zajmuje się instalacjami alarmowymi. Znajomy coś mi wspominał o mprmonitoring.pl Czy ktoś z Was miał może z nimi do czynienia? 
Re: Warszawa, instalacja alarmowa
Fimy monitorujące zakładają kiepskie alarmy - także za małe pieniądze.
Pytanie czy wiesz czego chcesz od alarmu.
Pytanie czy wiesz czego chcesz od alarmu.
Rzeczywiście znaleźć kogoś kumatego to w dzisiejszych czasach nie jest prosta sprawa. Dotyczy to zarówno takich prac jak glazurnictwo, elektryka jak i montowanie i konfigurowanie systemów alarmowych... Poszukaj jeszcze za pośrednictwem http://www.fachmistrz.pl/
Tam w formularzu wybierasz, że chodzi o serwis/montaż systemu alarmowego, wybierasz miasto o które chodzi oraz podajesz nr telefonu. W ciągu krótkiego okresu czasu skontaktują z Tobą fachowca z tej dziedziny. Co do ceny to musisz indywidualnie się dogadywać.
Tam w formularzu wybierasz, że chodzi o serwis/montaż systemu alarmowego, wybierasz miasto o które chodzi oraz podajesz nr telefonu. W ciągu krótkiego okresu czasu skontaktują z Tobą fachowca z tej dziedziny. Co do ceny to musisz indywidualnie się dogadywać.
Za duż oglądałaś W -11.
Tylko alarm z monitoringiem.
Kamera nie zapobiegnie okradzeniu.
Grupa interwencyjna z momitoringu -tak.
Tylko alarm z monitoringiem.
Kamera nie zapobiegnie okradzeniu.
Grupa interwencyjna z momitoringu -tak.
Myślicie, że w prywatnym domu alarm jest niezbędny? Kiedyś nie było alarmów, ludzie mieli psy do pilnowania podwórka itp. i jakoś się żyło 
Ale to zależy od domu, jak ktoś w nim trzyma kolekcję sztuki, to wiadomo, że alarm jest niezbędny.
Słyszałam coś o tym mprmonitoring.pl. Zdaje się, że znajoma miała korzystać z ich usług i nie słyszałam żadnych narzekań