POKÓJ ARANŻACJA WNĘTRZA
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
POKÓJ ARANŻACJA WNĘTRZA
WITAM MAM DO UMEBLOWANIA POKÓJ O SZEROKOŚCI 3,40 ,DŁUGOŚCI 5,30 Z PRZEZNACZENIEM NA SALON -POKÓJ DZIENNY JEST TO MIESZKANIE W BLOKU .BYŁABYM WDZIĘCZNA ZA CIEKAWE PORADY I ARANŻACJE , POZDRAWIAM 
Re: POKÓJ ARANŻACJA WNĘTRZA
najlepiej gdybys wrzucila rzut/zdjecia. Bedzie latwiej. No i wiecej szczegolow.Jaki styl ci sie podoba,kolorystyka,co lubisz.Inaczej bedzie ciezko z trafna porada.Pozdrawiam
Jeśli chcesz do tego pokoju wstawić coś naprawdę oryginalnego, to warto zastanowić się nad jakimś niedużym biokominkiem. Wyglądają świetnie i przy okazji można wybrać model kominka połączonego ze stolikiem kawowym http://www.planikafires.com/firelong.html
Ewentualnie można jeszcze wybrać jakiś ciekawy model do powiedzenia na ścianie, zabiera mniej miejsca, więc łatwiej poustawiać resztę mebli.
Przy niewielkich wnętrzach sugerowałabym jasne kolory i minimalizm, żeby nie stworzyć zagraconej klitki.
Ewentualnie można jeszcze wybrać jakiś ciekawy model do powiedzenia na ścianie, zabiera mniej miejsca, więc łatwiej poustawiać resztę mebli.
Przy niewielkich wnętrzach sugerowałabym jasne kolory i minimalizm, żeby nie stworzyć zagraconej klitki.
- -KAMI-
- Zainteresowany

- Kontakt:
Biokominki w mieszkaniu sprawdzają się rewelacyjnie!

Pozdrawiam ogniście! 
Popieram!Ja mam nieduże mieszkanie ale dzięki biokominkowi mamy z żoną namiastkę wymarzonego domu z kominkiem w salonie.Dodam że wieczorem przy zgaszonych światłach tworzy niezły klimat:)
Jeśli obraz, to polecam stworzyć coś własnego! Są strony, na których można zamówić obraz na płótnie stworzony z własnego zdjęcia
! Sama zamawiałam, i muszę przyznać, że naprawdę wygląda rewelacyjnie
Tutaj możecie zobaczyć więcej: http://artobrazy.pl/94-obraz-z-twojego-zdjecia
To prawda
! Sama korzystałam z tego i jest super, robiłam teraz prezenty dla rodziców z tego właśnie, Art Obrazy przysłali przesyłkę wręcz idealnie na czas,i jakość i wykonanie, wszystko SUPER
Wyszło świetnie, dlatego polecam dalej 
No jeszcze super wybór mają tutaj: http://artobrazy.pl/51-obrazy-z-galerii - też można wybrać sobie coś fajnego 
-
Tato_Małża
- Aktywny

jeśli zależy ci na dobrej cenie bez krzywdy dla jakości, polecam katalog helvetii wieruszów jeśli chodzi o meble, na pewno znajdziesz coś dla siebie, bo to nowoczesne meble na czasie
Do wykonania aranżacji tego wnętrza polecam ekipę www.remontystolica.pl. Pomogą zarówno w aranżacji wnętrza, uwzględniając twoje wskazówki, a następnie wykonają remont tego wnętrza.

Do wykonania aranżacji tego wnętrza polecam ekipę www.remontystolica.pl. Pomogą zarówno w aranżacji wnętrza, uwzględniając twoje wskazówki, a następnie wykonają remont tego wnętrza.

@Kam, te pomieszczenia robia wrażenie
-
promyk-meble
- Początkujący

- Kontakt:
Jeżeli chodzi o pokój dzienny, to dobrym pomysłem jest zakup meblościanki. Stylowe, nowoczesne meble ustawić można w różnych, ciekawych aranżacjach. Ładne, solidne szafki ozdobią pomieszczenie, dodając mu sporo uroku.
Oto kilka przykładów ciekawych aranżacji:

Bardzo fajnie wyglądają te meble na 3 zdjęciupromyk-meble pisze:Jeżeli chodzi o pokój dzienny, to dobrym pomysłem jest zakup meblościanki. Stylowe, nowoczesne meble ustawić można w różnych, ciekawych aranżacjach. Ładne, solidne szafki ozdobią pomieszczenie, dodając mu sporo uroku.
Ja ostatnio odkrylem bardzo ciekawy sklep z meblami http://www.dobremeble.net/ Maja bardzo oryginalna stylistyke, dzieki takim meblom wnetrze nabiera klimatu