Wyrzynarka - jaka ??
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
wojtii
Wyrzynarka - jaka ??
Witam. Niedługo remont i zastanawiam sie nad zakupem wyrzynarki do drewna i plyt regipsowych oraz ciecia elementow metalowych jak profile.
Sa takie do 100 PLN ktore mnie interesuja. Prosze mi doradzic
U jedengo allegrowicza jest z prowadnica wskaznikiem laserowym firmy einhell MODEL
PSL-G 750
750W+LASER
w komlecie 20 brzeszczotow bez walizki na ktorej tez mi zalezy zeby byla w komplecie i jeszcze jeden model
firmy
AD&BD Moc – 750 W
3 brzeszczoty i walizka w komplecie
Sa tez bez walizek i brzeszczotow w kompletach ale za to 1100 W mocy
NA CO ZROCIC UWAGE PRZY ZAKUPIE TEGO SPRZETU ?>
pozdr.
Sa takie do 100 PLN ktore mnie interesuja. Prosze mi doradzic
U jedengo allegrowicza jest z prowadnica wskaznikiem laserowym firmy einhell MODEL
PSL-G 750
750W+LASER
w komlecie 20 brzeszczotow bez walizki na ktorej tez mi zalezy zeby byla w komplecie i jeszcze jeden model
firmy
AD&BD Moc – 750 W
3 brzeszczoty i walizka w komplecie
Sa tez bez walizek i brzeszczotow w kompletach ale za to 1100 W mocy
NA CO ZROCIC UWAGE PRZY ZAKUPIE TEGO SPRZETU ?>
pozdr.
Kolego powiem ci tak ja miałem einhella dwie które spaliłem podczas pracy bo nie wytrzymały a serwis oddal mi za karzdym razem nową w walizce. Trzecia jest ok. Co do lasra to przyda sie tylko do ciecia po prostej bo do łuków zbedna rzecz. Ja używam firmy einhell i jestem z niej zadowolny. Jeżeli bedziesz kupował narzedzia tej firmy to kupuj Globala albo wyżej, czerwona obudowa .
-
wielobranzowy
- Początkujący

- Kontakt:
-
Przemek
Re: Wyrzynarka - jaka ??
Ja wszystko kupuję w tym sklepie - elektronarzedzia24.com.pl dają spore rabaty i wysyłka w 24h, znalazłem ich na ceneo.pl jak szukałem młota wyburzeniowego, kupiłem jeszcze wiertarkę i dostałem rabat, mimo że byli najtańsi na ceneo to jeszcze zjechali z ceny. Ciekawe po ile oni kupują te elektronarzędzia wszystkie, jak mogą tyle zjechać z ceny?? Wystawili fakturę i gwarancje więc wszystko ok.
Witam
Ja mogę polecić wyrzynarkę makity 4326. Kosztowała mnie 280 zł i jest nie do zajechania jak dla mnie.
Ja mogę polecić wyrzynarkę makity 4326. Kosztowała mnie 280 zł i jest nie do zajechania jak dla mnie.
-
pomocnikmajstra
- Początkujący

Jeśli nie jesteś profesjonalistą i wyrzynarka potrzebna Ci jest tylko do praca domowych to możesz kupić np. coś boscha. Zobacz model PST 700 Sprzęt dobry i do domowych prac nadaje się idealnie.
nie wierzę w elektronarzędzia do 100 zł, nie raz coś takiego kupowałem na skutek niby super ceny, działało raz, a potem kłopoty, stracony czas itd., zastanów czy Ci to na prawdę potrzebne, - jesli tak to kup coś firmowego- dobrego, osobiście od jakiś 10 lat używam festool, - i działa bez żadnego serwisu itp.
-
industria24
- rekomendowany doradca
- Kontakt:
Do zaplanowanych drobnych prac remontowych we własnym domu dla majsterkowicza dobrym rozwiązaniem będzie jak wspominali przedmówcy jedna z propozycji BOSCH z serii narzędzi PST6,7,8 lub PST 900.. czy Makity 4326,4327 lub 4329 (model posiadający płynną regulacje obrotów i regulację podcinania). Podobną ofertę ma również METABO ST50 lub STE65 czy STE70. Osobiście jestem użytkownikiem FESTOOLA modelu PS300 i zgadzam się z prezentowaną tu opinią, że są to rozwiązania dla wymagających użytkowników. Obawiam się, że dysponując budżetem 100 zł nie będzie łatwo znaleźć zadowalającego narzędzia.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Cześć.
Polecam Ci wyrzynarka Makita 4329. Maszynka bardzo dobra. Zależnie jaki brzeszczot założysz będziesz mógł ciąć różne materiały. Z zalet to wytrzymała, precyzyjna, z odlewaną stopą a nie cienką blachą. Brzeszczot mocowany jest na śrubę a nie na klik więc przy wymianie trochę dłużej schodzi ale da się z tym żyć.
Polecam Ci wyrzynarka Makita 4329. Maszynka bardzo dobra. Zależnie jaki brzeszczot założysz będziesz mógł ciąć różne materiały. Z zalet to wytrzymała, precyzyjna, z odlewaną stopą a nie cienką blachą. Brzeszczot mocowany jest na śrubę a nie na klik więc przy wymianie trochę dłużej schodzi ale da się z tym żyć.