Barausse Polska
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Barausse Polska
zakupiłem te drzwi za namową koleżanki i był to bardzo dobry wybór.
drzwi świetnie wyciszają, bardzo cicho się zamykają i otwierają a do tego po zalaniu podłogi w łazience nie spuchły od dołu ponieważ były bardzo dobrze zabezpieczone.
doradzono mi bardzo dobrze pod kątem koloru i modelu ( mam drzwi Shiny Tortora) i jest to jeden z fajniejszych rzeczy w moim mieszkaniu.
na pomiarze Pan wszystko dokładnie wytłumaczy i tym samym montaż był już tylko czysta formalnością.
polecam drzwi Barausse
drzwi świetnie wyciszają, bardzo cicho się zamykają i otwierają a do tego po zalaniu podłogi w łazience nie spuchły od dołu ponieważ były bardzo dobrze zabezpieczone.
doradzono mi bardzo dobrze pod kątem koloru i modelu ( mam drzwi Shiny Tortora) i jest to jeden z fajniejszych rzeczy w moim mieszkaniu.
na pomiarze Pan wszystko dokładnie wytłumaczy i tym samym montaż był już tylko czysta formalnością.
polecam drzwi Barausse
Re: Barausse Polska
też się skusiłem, na drzwi z firmy Barausse bo zobaczyłem je w pewnym mieszkaniu. Samo zamówienie przebiegało bez problemów, obsługa jest naprawdę na najwyższym poziomie, montaż rewelacyjny, szybki, czysty i rzetelny. Wszystko wygląda bardzo perfekcyjnie, tak samo jak zrobione zostało perfekcyjnie, naprawdę mało kiedy przyjemność z współpracy jest tak duża.