Wyposażenie łazienki
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: wyposażenie łazienki
To ja polecę też sklep internetowy i-budowlany.pl. Mają bardzo duży wybór płytek ceramicznych, armatury i mebli łazienkowych. Sporo polskich firm, ale też kilka hiszpańskich i włoskich. No i ceny też są bardzo przystępne :)
-
Ina Łazienkowska
- Zainteresowany

- Kontakt:
Wszystko do Twojej łazienki, szeroki asortyment i profesjonalna obsługa polecam in360.pl 
Jeżeli chodzi o moje doświadczenia z renowacją łazienki, to myślę,że szeroki wybór akcesoriów do szkła mają w tym sklepie: aquacomfort.pl zamawiałem tam okucia do szklanych ścianek i zarówno z estetyki,jak i jakości tych elementów jestem zadowolony.
-
Michal0023
- Początkujący

Szybkie zakupy z równie szybką dostawą robię w sklepie przez internet o nazwie Max-Fiz Home. Praktycznie połowę mojego domu urządziłem dzięki temu sklepowi. Polecam.
-
eralazienki
- Początkujący

- Kontakt:
Witamy serdecznie. Jesteśmy firmą z wieloletnim doświadczeniem, zajmujemy się kompletnym wyposażaniem łazienek. W swej ofercie mamy m. in. kabiny prysznicowe znanych marek, płytki cenionych producentów, umywalki, baterie i wiele innych dobrych artykółów służących do wyposażenia i remontu łazienki. Na zamówienie wykonujemy również projekty, które zadowolą nawet najbardziej wymagających Klientów. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i życzymy udanych zakupów
-
znawca_rzeczy
- Początkujący

Poszukaj materiałów na stronie sklepu zaopatrzeniowego budowlanysklep.warszawa.pl
znajdziesz tam wszystko, co jest potrzebne do przeprowadzenia remontu i wyposażenia domu.
znajdziesz tam wszystko, co jest potrzebne do przeprowadzenia remontu i wyposażenia domu.
Sklepów internetowych jest coraz więcej i dzięki temu można znależć super okazje.
Np. bateria bezdotykowa Oras kuchenna - parę stuwek taniej niż konkurencja.
Jak się dobrze poszuka to można zaoszczędzić sporo kasy.
Np. bateria bezdotykowa Oras kuchenna - parę stuwek taniej niż konkurencja.
Jak się dobrze poszuka to można zaoszczędzić sporo kasy.
hydraulik 24h warszawa
przed odwiedzeniem sklepu warto pomyśleć o odpowiedniej instalacji hydraulicznej
ja jeszcze polecam zajrzeć na viverto.pl - mają całkiem spory wybór rzeczy do łazienki.
ja wyposażenie do łazienki kupowałem na łazienkaplus.pl - mają szeroki wybór w całkiem przyzwoitych cenach!
w łazience bardzo ważna jest wentylacja, bo inaczej masz wilgoć, a potem pleśń i grzyb
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

Trudno się z Tobą nie zgodzić,jeżeli chodzi o wyposażenia łazienki to wentylacja odgrywa ważną rolę,plus oczywiście pozostałe elementy aranżacji,polecam tutaj dobrych producentów jak Cersanit czy Roca,Koło. U nas znajdziecie kilka przykładów stylizacji takiej łazienki,zawsze służymy swoją radą i pomocą:)
-
kasiowaona
- Początkujący

Ja rok temu robiąc remont wymieniłam umywalkę sprzed 25 lat na nową z serii MyDay firmy Keramag. Sprawuje się świetnie, dalej błyszczy jakby dopiero co wyjechała ze sklepu.Łatwo się czyści, nie zżółkła
Dodatkowo panowie ze sklepu GNSBUD poradzili nam wiele ważnych kwestii.
-
misiaczeeek
- Początkujący

kasia widzę, że kupujemy w tym samym sklepie
ja niedawno także odwiedziłem sklep GNSBUD gdzie zakupiłem sobie z Kremag wanne Preciosa 2.. super wanna i w sklepie mnie bardzo fajnie i fachowo obsłużyli. polecam salon bardzo serdecznie
tutaj macie linka do GNSBUG + producenta Kremag http://gnsbud.pl/sklep/producent/keramag
ja niedawno także odwiedziłem sklep GNSBUD gdzie zakupiłem sobie z Kremag wanne Preciosa 2.. super wanna i w sklepie mnie bardzo fajnie i fachowo obsłużyli. polecam salon bardzo serdecznie
tutaj macie linka do GNSBUG + producenta Kremag http://gnsbud.pl/sklep/producent/keramag
-
bezimienny1123
- Początkujący

Polecam sklep internetowy http://gnsbud.pl/sklep/producenci/keramag
Urządź swoją łazienkę z klasą.
Urządź swoją łazienkę z klasą.