Łóżko wodne
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Łóżko wodne
Nie dla mnie takie łóżko, ja lubię spać na dość twardym materacu. Jak śpię na czymś miękkim to zawsze boli mnie kręgosłup
Jak z mężem byliśmy na wakacjach, w hoteliku było takie łóżko. Potwierdzamy jest bardzo nie wygodne. Seksik na nim to ciekawe doznanie, tylko nie wygodne. Normalny materac wygrywa we wszystkim.
Ja także nie przepadam za łóżkiem wodnym,wolę normalne,tradycyjne z dobrym materacem,np jednym z serii Oxam które dostępne są u nas:)
Selsey.pl
Nie spałem więc nie wiem, ale tak na logikę rzeczywiście sądzę, że jest za miękkie a zatem niezdrowe dla naszego kręgosłupa. A dodatkowo jak tam z utrzymaniem higieny w takim przypadku? Zapewne trzeba tę wodę regularnie zmieniać? Czy nie robi się w środku jakis osad, nie rozwijają się bakterie?
Lepiej zainwestować w porządny materac. Łóżko wodne to bajer, który nie pozwala się wyspać.
Humor może być niezwykłą i zdumiewająco skuteczną bronią.
-
MeblezKrakowa
- Aktywny

- Kontakt:
W sumie dobrze napisane- łóżko wodne jest bajerem który dosyć szybko się znudzi i lepiej zainwestować te pieniądze w porządny materac,chętnie doradzimy który z nich będzie odpowiedni i wskazany,tym zajmujemy się na co dzień.
-
król-norbert12
- Zainteresowany

Właśnie myślałem ,że takich łóżek już nie produkują a tu proszę...
Nigdy nawet nie leżałem na łózku wodnym ale słyszałem ze bardzo trudno się wyspać i dużo osób zwraca po zakupie 
Ja nawet nie chciałabym na takim łóżku spędzić jedną dobę - jak dla mnie musi być to bardzo niewygodne.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Moim zdaniem to tylko bajer, jeszcze najlepiej by pływały w nim rybki... Lepiej zainwestować w dobre łóżko king size z droższym materacem który nie wygniecie się po kilku latach.
Śpię od paru dni na takim i uważam, że jest super;p
-
lubieciastka
- Początkujący

takie rzeczy to sa bardzo niezdrowe dla kregoslupa, nie polecam
Nie dość, że niewygodne to jeszcze niezdrowe. Zabawa na chwilę, a później problem. Lepsze normalne łóżko.
Dla koneserów, nie wygodnie mi było spać w takim łóżku.
Nie wiem czy łóżko wodne jest takie wygodne wygodne. ja bym w ogóle bał się leżeć na tym łóżku bo bym się bał że pęknie zaraz i wyleje się cała woda.