Meble kuchenne na wymiar
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Meble kuchenne na wymiar
jesli chodzi o stolarza Warszawa polecam /www.topstol.eu
Dla zainteresowanych z Małopolski zakupem dobrych jakościowo mebli o nowoczesnym wzornictwie to polecam stronę firmy stolarskiej wykonującej takie meble. //www.meblekuchennekrakow.com.pl Zaprojektują i wykonają wszystko co chcecie.
Solidne meble w Krakowie wykonaliśmy w firmie stolarskiej na ul. Bociana. Nowoczesne meble kuchenne w dobrej cenie. Polecam. Szczegóły na -www.drewit.krakow.pl.
-
Semprefidellis
- Zainteresowany

Jeżeli planujesz generalny remont to do wybranych mebli i sprzętu sanitarnego oraz AGD musisz doliczyć koszty nowej instalacji wodnej, elektrycznej jeżeli taka nie miała miejsca od czasu aluminium.
A co powiecie o naszych projektach mebli kuchennych na wymiar: http://bors.pl/?
Staramy się, aby projekty wykonywane przez nasze studio charakteryzowały się jak największą precyzją i dokładnością, dzięki czemu będą cieszyły przez długie lata.
Staramy się, aby projekty wykonywane przez nasze studio charakteryzowały się jak największą precyzją i dokładnością, dzięki czemu będą cieszyły przez długie lata.
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Zgadza się,wybór mebli musi być przemyślany ponieważ stanowią one integralną i nieodłączna część każdej kuchni na lata. Ja polecam zajrzeć do nas gdzie pomożemy wybrać dodatki jak stylowe krzesła:)
meble z dostawą do domu.
Mi osobiście podoabją się projekty mebli z fabryki mebli Rawa.Mają bardzo dużo kolorów, które mozna zastosować na frontach i mają dużo ciekawych pomysłów arnażacyjnych. I jeszcze jeden plus: robią meble na zamówienie.
-
superbacior
- Początkujący

- Kontakt:
Jeśli poszukujecie solidnego fachowca z Trójmiasta polecam ich: meble na wymiar. Dodatkowo nie zajmują się tylko drogimi projektami, znajdą czas nawet dla niskobudżetowych zadań. Polecam!
-
betoniarka22
- Początkujący

Witam. Ja osobiście zakupiłam bardzo fajny stół na wymiar. Mogłam też wybrać sobie odpowiedni odcień, ale zanim to zrobiłam zamówiłam sobie próbki kolorów do domu. A to mój stoliczek
http://meblesedia.pl/stol-vito
Mają tam poza tym bardzo fajne modele naprawdę bardzo różnych wzorów i kolorów. Ciężko się zdecydować. Ale ze swojego stoliczka jestem bardzo zadowolona
Mają tam poza tym bardzo fajne modele naprawdę bardzo różnych wzorów i kolorów. Ciężko się zdecydować. Ale ze swojego stoliczka jestem bardzo zadowolona
Mi fajne meble kuchenne zrobiła firma: http://www.magiamebli.com.pl/. Poza przystępną ceną chciałbym podkreślić fakt, że o wszystko z wami i kuchnią dba jedna osoba. Co do czasu, to okres przygotowań i oczekiwania nie był długi (ale nie pamiętam dokładnie ile to trwało), a sam montaż to był zaledwie jeden dzień.
-
andrzejbog
- Początkujący

Magia Mebli, zdecydowanie. U mnie też robili i gdybym miał robić kuchnię znowu to też bym wybrał meble na wymiar. Wszystko do siebie pasuje i nie ma problemów, że tu przerwa, tam coś się nie mieści. No i jeśli fachowcy do rzeczy to i roboty masz mniej z kombinowaniem, bo wszystko zrobią za ciebie.
-
Górski Leszek
- Początkujący

Zajmuję się produkcją MEBLI NA WYMIAR już 10 lat,
w szczególności to meble kuchenne głównie lakierowane,
szafy, garderoby, zabudowa wnęk i meble łazienkowe.
Przy ich tworzeniu używam tylko porządnych materiałów
i gwarantuję ich solidne wykonanie.
W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt telefoniczny lub na maila.
Wystarczy wysłać na maila poglądowy odręczny rysunek interesującego Państwa
mebla, podać jego wymiary, w przybliżeniu i krótko napisać o oczekiwaniach względem jego
wyposażenia i pożądanych akcesoriów a w ciągu 24 h zrobię jego wycenę.
Zainteresowanym mogę przesłać na maila swoje dotychczasowe prace,
gwarantuję spełnienie oczekiwań, każdy będzie zadowolony.
Górski Leszek tel. 690016610
mail gorski.furniture@gmail.com.
w szczególności to meble kuchenne głównie lakierowane,
szafy, garderoby, zabudowa wnęk i meble łazienkowe.
Przy ich tworzeniu używam tylko porządnych materiałów
i gwarantuję ich solidne wykonanie.
W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt telefoniczny lub na maila.
Wystarczy wysłać na maila poglądowy odręczny rysunek interesującego Państwa
mebla, podać jego wymiary, w przybliżeniu i krótko napisać o oczekiwaniach względem jego
wyposażenia i pożądanych akcesoriów a w ciągu 24 h zrobię jego wycenę.
Zainteresowanym mogę przesłać na maila swoje dotychczasowe prace,
gwarantuję spełnienie oczekiwań, każdy będzie zadowolony.
Górski Leszek tel. 690016610
mail gorski.furniture@gmail.com.
Wykonuję meble na wymiar, głównie kuchnie i szafy, ale także zabudowę wnęk, meble pokojowe, biurowe do salonu
Zabierając się za urządzanie kuchni i idąc do wykonawcy warto przemyśleć sobie kilka rzeczy i mieć jak największą wiedzę na ten temat:
http://strefadom.blogspot.com/2015/01/u ... chnie.html
http://strefadom.blogspot.com/2015/01/u ... chnie.html
StrefaDom
Wszystkim z Wrocławia, Krakowa, Łodzi, Warszawy Katowic i okolic polecam firmę MS-meble. Są świetni. Kuchnia taka jaka sobie wymarzyłam. Bardzo dobre jakościowo materiały (prowadnice i okucia mebli Blum) Blaty bardzo wytrzymałe. Co do samego wykonania do bardzo profesjonalne! Szczerze polecam: https://www.facebook.com/msMeble?fref=ts
-
koperek7745
- Aktywny

Bardzo mi się podobają meble kuchenne które wyprodukowali dla mnie w Adolux. Ja bym ich polecała. Mają fajne pomysły, bardzo kreatywne podejście, ale też nie przesadzają z tą oryginalnością
Meble eleganckie, z mocnych płyt, porządnie skręcone, jak na razie żadnych większych śladów eksploatacji nie widzę.