Budowa dom. pomocy
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
tobiasz112
- Początkujący

Budowa dom. pomocy
Witam . Mam zamiar budowac swoj wlasny domek. Dzialkę mam swoja. mysle o domku parterowym ok.120m2. jaki koszt stanu surowego zamknietego?? mysle ze fudamenty swoimi silami.. wykonczenia typu elektryka rozne podlaczenia i wiekszosc wykonczen samemu.. Myslicie ze 150tys wystarczy??;)
-
ciekawski83
- Aktywny

- Kontakt:
Re: Budowa dom. pomocy
domu nie powinno się wyceniać z m2...tobiasz112 pisze:Witam . Mam zamiar budowac swoj wlasny domek. Dzialkę mam swoja. mysle o domku parterowym ok.120m2. jaki koszt stanu surowego zamknietego?? mysle ze fudamenty swoimi silami.. wykonczenia typu elektryka rozne podlaczenia i wiekszosc wykonczen samemu.. Myslicie ze 150tys wystarczy??;)

surowy zamknięty, dom parterowy bez poddasza użytkowego, piwnicy, wodotrysków i fajerwerków spokojnie styknie.tobiasz112 pisze:Witam . Mam zamiar budowac swoj wlasny domek. Dzialkę mam swoja. mysle o domku parterowym ok.120m2. jaki koszt stanu surowego zamknietego?? mysle ze fudamenty swoimi silami.. wykonczenia typu elektryka rozne podlaczenia i wiekszosc wykonczen samemu.. Myslicie ze 150tys wystarczy??;)
Też myślę że dasz rade z ta kwotą. Przeglądaj ceny materiałów u różnych dostawców..
-
ciekawski83
- Aktywny

- Kontakt:
na samej castoramie czy leroy bym nie bazował...trab22 pisze:Też myślę że dasz rade z ta kwotą. Przeglądaj ceny materiałów u różnych dostawców..