Kominy systemowe
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Kominy systemowe
Kominy systemowe, czyli kominy z prefabrykatów cieszą się coraz większym zainteresowaniem. Kominy systemowe >>
Redakcja
Kominy systemowe
Ja mam komin od safeblocka, model SOLID i muszę przyznać, że to świetne rozwiązanie 
Re: Kominy systemowe
A ja zamiast kominów zainwestowałem w wentylację mechaniczną z rekuperatorem i wyszło troszkę taniej.
Rozwiązanie czego? Napisz proszę coś więcej.złotousty pisze:Ja mam komin i muszę przyznać, że to świetne rozwiązanie
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
Ups, jasniepan, to również złotousty
Nie po to izolujemy, by robic centralne.
Nie po to izolujemy, by robic centralne.
Też powoli rozglądam sie i zastanawiam nad tym czy lepiej komin czy system kominowy. I tak sobie czytam i czytam. Do poniedziałku musimy podjąć decyzję żeby wiedzieć co i jak z projektem. A tych systemach safe block też sporo słyszałem i to dobrych rzeczy. Mojej żonie one się spodobały bo z naturalnych materiałów i tak dalej. No i taniej wychodzi
Ale po co? Przecież już masz to co sam reklamujesz.Henha pisze:Też powoli rozglądam sie i zastanawiam ...
http://www.forumbudowlane.pl/profile.ph ... le&u=99198
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
Fajna żona moja to patrzyła raczej za firankami do okien i wyglądem kuchni lub doborem kafelek i armatury. No ale teraz to w modzie by kobiety nosiły gacie w domu.