Płytki ceramiczne zmieniające kolor
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Na rynku dostępnych jest masa wzorów i kolorów płytek łazienkowych, więc może się wydawać, że już nic nas nie zaskoczy? Płytki ceramiczne zmieniające kolor >>
Redakcja
-
ceramika design
- Aktywny

Bardzo ciekawe
Chociaż jest to zwykły bajer, to mimo wszystko robi wrażenie. Ciekawe ile kosztują takie płytki.
-
ceramika design
- Aktywny

Re: Płytki ceramiczne zmieniające kolor
Nawet nie wiedziałam że takie są
Fajnie wyglądają
-
Klaudyna78
- Zainteresowany

Co to za wynalazki 
Niby fajne ale nie chciałabym chyba takich mieć
Jak już kładę płytki do łazienki to w kolorach które mi się podobają, nie chciałabym żeby potem te kolory się zmieniały.
-
benedyktxx
- Aktywny

Pierwsze słyszę o takich płytkach. Ja prędzej zdecydowałabym się na białe i za pomocą kolorowych lampek ledowych bym zmieniała ich kolor.
Takie zastosowanie każdy może nawet sam sobie zrobić. Ja nie wiem czy na coś takiego bym sie zdecydowała i jestem zadowolona z tych co zamówiłam na dornbracht - www.greston.com.pl
Takie zastosowanie każdy może nawet sam sobie zrobić. Ja nie wiem czy na coś takiego bym sie zdecydowała i jestem zadowolona z tych co zamówiłam na dornbracht - www.greston.com.pl
O, to pewnie spodobałoby się mojej żonie. Dla mnie łazienka, to łazienka, no ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. Idzie takie płytki zamówić przez internet? Szczerze mówiąc, nie bardzo mam czas gdzieś za płytkami jeździć... (znam takie sklepy jak viverto.pl, obi czy castorama - ale tam takich nie ma, pytałem).
-
biedronka22
- Początkujący

W życiu bym nie uwierzyła że coś takie jest w ogóle. Ciekawa jestem jak one się sprawdzają. Poleca ktoś, ma u siebie?