DOM W BLUSZCZU 2
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
DOM W BLUSZCZU 2
CZY BUDUJE LUB WYBUDOWAŁ KTOS DOM W BLUSZCZU 2??
-
Kaja&Piotr
- Początkujący

Re: DOM W BLUSZCZU 2
[color=blue]Witamy,
Budujemy dom wg projektu Dom w bluszczu wersja bez garażu.
Chętnie odpowiemy na pytania, równocześnie oczekujemy porady co to wykończenia w środku.
Pozdrawiamy[/color]
Budujemy dom wg projektu Dom w bluszczu wersja bez garażu.
Chętnie odpowiemy na pytania, równocześnie oczekujemy porady co to wykończenia w środku.
Pozdrawiamy[/color]
-
ewelinam22
- Początkujący

-
ewelinam22
- Początkujący

-
Kaja&Piotr
- Początkujący

Gratulujemy,
My dokonaliśmy kilku, myślę funkcjonalnych, zmian w projekcie, dom mamy zadaszony. Nie chwaląc się jesteśmy zadowoleni z wyboru. Mamy jeszcze zamiar zmienić układ pomieszczeń na górze, ten nie jest zły, ale chcemy aby w każdym pomieszczeniu oprócz okna dachowego było ścienne i będzie jedna garderoba z osobnym wejściem. Chcemy jeszcze rozprowadzić instalacje i wstawić na jesień okna. Ale wszystko po kolei.
Pozdrawiamy.
A w jakiej okolicy buduje się Wasz Bluszczyk?
My dokonaliśmy kilku, myślę funkcjonalnych, zmian w projekcie, dom mamy zadaszony. Nie chwaląc się jesteśmy zadowoleni z wyboru. Mamy jeszcze zamiar zmienić układ pomieszczeń na górze, ten nie jest zły, ale chcemy aby w każdym pomieszczeniu oprócz okna dachowego było ścienne i będzie jedna garderoba z osobnym wejściem. Chcemy jeszcze rozprowadzić instalacje i wstawić na jesień okna. Ale wszystko po kolei.
Pozdrawiamy.
A w jakiej okolicy buduje się Wasz Bluszczyk?
-
agnieszka71
Siema
Znalazłem ciekawą stronkę z opisanymi tematami budowlanymi
Jak ktoś tak jak ja jest w tech. budowlanym , albo wyżej zapewne mu się przyda ponieważ mądrze tam piszą
Strona to:
Nie bierzcie tego jak reklamy , chcę tylko pomóc potrzebującym
Miłego dnia
Znalazłem ciekawą stronkę z opisanymi tematami budowlanymi
Jak ktoś tak jak ja jest w tech. budowlanym , albo wyżej zapewne mu się przyda ponieważ mądrze tam piszą
Nie bierzcie tego jak reklamy , chcę tylko pomóc potrzebującym
Miłego dnia
ja juz mieszkam w swoim bluszczyku od 4 lat. w razie pytań słuzę pomocą 
Ja przymierzam się do budowy domu w bluszczu. Czy ktoś ma jakieś dobre rady na początek? Czy istnieją jakieś specyficzne rodzaje bluszczu, które są np. lepsze?