Meble łazienkowe inspirowane naturą
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Uwielbiacie spędzać czas na świeżym powietrzu i cieszyć się tym co dała nam Matka Natura, a może marzy wam się kąpiel w Meble łazienkowe inspirowane naturą >>
Redakcja
- spiderwoman
- Aktywny

Te meble są cudowne i nieziemskie. Przeszukałam siec w ich poszukiwaniu w miarę fajnych cenach, nawet z rozpaczy napisałam do BOK lazienkaplus.pl i zobaczymy 
dom cały w remoncie to nie problem!
Re: Meble łazienkowe inspirowane naturą
Fajne mebelki zrobiło Opoczno do swoich nowych serii ceramiki.Fornirowane,design też fajny.
Przyznam, że jeszcze nie widziałam tak pięknych mebli do łazienki! Jak będę ją remontować to na pewno zainspiruję się tymi przykładami.
Meble rzeczywiście niesamowite:) Szczerze pisząc jeszcze się z takimi nie spotkałem:) Niedługo będę wykańczał łazienkę i wypadałoby kupić meble. Przejrzałem już kilka ofert mebli łazienkowych jak na razie najbardziej spodobały mi się meble z http://www.banyo.pl/ Są nowoczesne i funkcjonalne a mi na tych cechach najbardziej zależy.
na pewno taka łazienka byłaby przytulna o ile byś fajnie dobrała dodatki bo same kolory ziemi nie są zbyt ciepłe
ja bym się tylko zastanowiła czy pchać się w wannę, czy nie lepiej wybrac prysznic albo wannę z parawanem chociaż? czytałam wczoraj tu http://akademiaroca.pl/ że jednak prysznice zwłaszcza w mieszkaniach są lepszym rozwiązaniem. No chyba że masz dużą łazienkę i możesz mieć to i to
u moich rodziców tak jest bo mają dom, ale i tak większość korzysta z prysznica bo szybciej i wygodniej, a w wannie zazwyczaj wyleguję się ja albo moj syn 
Fajne meble i ciekawie muszą w łazience wygladać
Kolory inspirowane naturą - dąb, orzech na meblach Stratumn, Idealne rozwiązanie do łazienki.