Baseny spa w ogrodzie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
tomek_tomek
- Początkujący

Re: Baseny spa w ogrodzie
Basen super rzecz, ale czy w Polce się faktycznie opłaca? Znajomi mają basen przy domu i korzystają właściwie tylko 2 max 3 miesiące w roku. Co innego basen kryty. Ja póki co na taki miejsca za bardzo nie mam. I chyba trzeba to już zaplanowac w trakcie budowy domu/projektowania. Zainwestowałem za to w jacuzzi. Woda cieplutka cały czas, więc można używać przez większość roku. Dobrze jest też umieścić je w ogrodzie zimowym lub na krytym tarasie. Jakby ktos był zainteresowany, to kupowałem od firmy marconio. Polecam bardzo! Sprawdza się super.
-
AstralPool
- Początkujący

Wanny SPA to świetne rozwiązanie dla osób które ze względu na mały ogród, nie mogą sobie pozwolić na budowę basenu, a mimo wszystko chcą korzystać z uroków kąpieli na świeżym powietrzu 
O korzyściach wynikających z posiadania wanien SPA możecie poczytać tu - http://astralpool.pl/wanny-spa-dla-obie ... blicznych/
O korzyściach wynikających z posiadania wanien SPA możecie poczytać tu - http://astralpool.pl/wanny-spa-dla-obie ... blicznych/
Polecam Ci profesjonalną firmę Aquarelax.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja myślę, że zwykły basen to może rzeczywiście w Polsce trochę niewypał, ale takie jacuzzi ogrodowe to świetna sprawa, własne, domowe mini spa. Kto by nie chciał takiego mieć i relaksować się wieczorami?
Też mi się marzą tego rodzaju rozrywki w ogrodzie.
Wanny jacuzzi z takim daszkiem to bardzo fajna opcja jeśli chodzi o polskie warunki. W zimę można nawet wejść do wanny, i oddychać świeżym i zimnym powietrzem.
Własny basen to świetna sprawa i wcale nie musi być taki spa
Najważniejszą kwestią jest znalezienie dobrego i rzetelnego producenta basenów , który wykona kawał dobrej roboty a nie odwali bubla co się za chwile posypie
W końcu to inwestycja na długie lata a nie jedno sezonowa.
-
mateuszw123
- Początkujący

pomysł świetny, w sumie nigdy nie myślałam o takim czymś, a wydaje się być bardzo kuszące.. tylko kwestia finansowa może być problematyczna 
Mi też się bardzo podoba, sama chciałabym mieć taki basen spa u siebie 
-
colorful girl
- Początkujący

Baseny spa wyglądają naprawdę fajnie. Warte zastanowienia:)
Ekstrawaganckie rozwiązanie. Jeżeli ktoś ma na tyle pieniędzy to myślę, że to fajna sprawa zainwestować w coś takiego.
Mnie interesuje kwestia taka, czy opłaca się montować taką wannę w ogrodzie chociażby ze względów klimatycznych. Trochę kiepsko wydać pieniądze na taką wannę czy już porządny basen i korzystać z niego w jednym miesiącu w roku, bo w innych pogoda nie pozwala.
polecam Basen ze SPA - AFS Aquafit 19, można kupić nawet używki w bardzo dobrym stanie.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Piękna sprawa ale raczej dla najbogatszych.
Potwierdzam, to bardzo fajna opcja, ale raczej dla tych którzy mają pokaźny budżet na ten cel, bo sama budowa Spa w ogrodzie, pochłonie duże koszty.