Piękne dekoracje do sypialni i pokoju
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
adam_krakow
- Aktywny

Re: Piękne dekoracje do sypialni i pokoju
żona kupiła kiedyś kwiaty stabilizowane rosebelle. Bardzo fajna alternatywa do klasycznych kwiatów dla osób z alergią, albo dla osób które nie mają głowy do podlewania 
A nie lepiej zaszaleć i postawić na kamień dekoracyjny na ścianie?
Klinkieryt całkowicie odmieni każde wnętrze. Nie trzeba kryć całej ściany, wystarczy fragment, aby uzyskać oczekiwany efekt.
Klinkieryt całkowicie odmieni każde wnętrze. Nie trzeba kryć całej ściany, wystarczy fragment, aby uzyskać oczekiwany efekt.
Bardzo fajne te dekoracje, może do swojej sypialni też sobie sprawię 
Podoba mi się 
Bardzo fajne i inspirujące te dekoracje, pasują chyba do każdego pomieszczenia
Mi się bardzo podobają takie fototapety np z jakimś fajnym kwiatem lub innym podobnym motywem.
-
Ekspert Sztukaterii WMB
- Aktywny

Zamiast fototapety czy kamienia dekoracyjnego, które są aktualnie bardzo popularne, można zastosować ciekawą dekorację jaką jest sztukateria wewnętrzna
Różnorodność kształtów pozwala na wkomponowanie się sztukaterii w każdy styl wnętrza.
Na jedną ścianę można zastosować panele dekoracyjne 3D , które dzięki nietuzinkowej rzeźbie wyeksponują ścianę. Listwy ścienne w połączeniu ze zdjęciami czy obrazami, a nawet same ułożone w ciekawy wzór, stworzą ciekawy efekt
Jeżeli wolimy prostotę możemy zastosować listwy przypodłogowe i sufitowe a ścianę pomalować lub nakleić ciekawą tapetę dekoracyjną. Dużą zaletą jest to, że możemy ją malować. Dzięki sztukaterii uzyskamy ciekawe efekty wizualne i stworzymy nietuzinkowe i oryginalne wnętrze

Na jedną ścianę można zastosować panele dekoracyjne 3D , które dzięki nietuzinkowej rzeźbie wyeksponują ścianę. Listwy ścienne w połączeniu ze zdjęciami czy obrazami, a nawet same ułożone w ciekawy wzór, stworzą ciekawy efekt
Jeżeli wolimy prostotę możemy zastosować listwy przypodłogowe i sufitowe a ścianę pomalować lub nakleić ciekawą tapetę dekoracyjną. Dużą zaletą jest to, że możemy ją malować. Dzięki sztukaterii uzyskamy ciekawe efekty wizualne i stworzymy nietuzinkowe i oryginalne wnętrze

Oczywiście lepszym pomysłem są panele 3d niż fototapeta do sypialni,która w mojej opinii przedstawia się dosyć tandetnie i jest zbyt oklepana,nie sądzicie? Wspaniała dekoracja do sypialni może być również łózko w nietypowym kolorze,oczywiście tapicerowane,ich szeroki wybór znajdziecie u nas,zapraszamy.
-
MagdaNowacka
- Początkujący

Aktualnie fototapeta to nie tylko widok z plażą i palmami spłowiały od słońca. Dostępnych jest sporo na prawdę ładnych wzorów.
fototapeta... nie, ale taka tradycyjna? do niektórych wnętrz może fajnie pasować 
mi zdaje się doskonały wariantem dla ozdoby ściany staną 3d fototapety, coś z takiego https://uwalls.pl/fototapety-3d/
Fajne rzeczy
Jednak ja zainwestowałem w naklejki do pokoju dziecięcego i jestem bardzo zadowolony. Też świetnie wyglądają 
Tam gdzie kupowałam obraz do sypialni tez były naklejki na ścianę http://www.bimago.pl bardzo fajne dekoracje na ściany tam mozna kupić
Mój dom moją oazą...