Mikrofalówka
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Mikrofalówka
Chcę kupić mikrofalówkę, jakie dobre marki polecacie? Jakie bajery warto mieć a jakie są zbędne?
- centralne_odkurzacze
- Zainteresowany

- Kontakt:
Re: Mikrofalówka
wydaje mi sie ze to w zaleznosci od potrzeb ale w gruncie rzeczy jakie bajery moze miec mikrofala
regulacja mocy, regulacja "programu" - i ilośc programów podgrzewania do wyboru. To chyba najwazniejsze funkcje, mi nic innego przynajmniej nie potrzebne. Może przydatny być też zegar z godziną lub sterowanie w formie elektronicznej. Z marek się nie orientuję więc nie będę nic sugerował 
Odkurzacze centralne - zasługujesz na komfort.
osobiście nie lubie mikrofalówek, więc raczej będe odradzał niż doradzał. jak maszpiekarnik,to masz wszystko co trzeba. z mikrofali jedzenie jest gumowate.
pracuj, pracuj, a barb ci sam wyrośnie
- wielki dżin
- Początkujący

Generalnie tu nie są potrzebne jakieś super bajery, ale fajnie jest, kiedy może sama dobierać długość rozmrażania na podstawie wagi, np. mięsa.
Whirpool ma chyba niezłe. Wszystkie marki, które specjalizują się w AGD, lepiej nie brać np. LG, które raczej jest mocniejsze w telewizorach.
Whirpool ma chyba niezłe. Wszystkie marki, które specjalizują się w AGD, lepiej nie brać np. LG, które raczej jest mocniejsze w telewizorach.
-
zenek_budulek
- Początkujący

Kurcze może jestem starej daty, ale jakoś mikrofalki wogóle do mnie nie przemawiają....albo jedzenie jest za gorące, albo za zimne albo kurde suche..
zenek_budulek
-
Semprefidellis
- Zainteresowany

Ja swoją mikrofalówkę ustawiłem raz na max moc i podczas podgrzewania ustawiam tylko czas. Całą resztę bajerów mam w piekarniku
od jakiegos czasu swobodnie żyję bez mikrofalówki:)
i jestem z tego dumna
i jestem z tego dumna
Ogrodowe tango;)
Whirlpool ma całkiem zacne mikrofale. Jakiś mega bajerów sam nie potrzebowałem, jedynie do odgrzewania i rozmrażania
Mikrofalówki to zło, zanieszczyszczają i psują jedzenie, w dodatku co zdrowego można w nich zrobić?
ja w mikrofalówce używam tylko sterowania czasem 
to nie ma być zdrowe tylko szybko
- albercikem
- Zainteresowany

A próbowałeś tych burgerów itp z mikrofali? Moim zdaniem to się do niczego nie nadająkakrus pisze:Ja użwyam swojej mikrofali głównie do ratowania rodzinnych obiadów przed chłodem niepunktualności no i do popcornu;). No ale mój kumpel ma mikrofalę z funkcją grillowania - i powiem, że też zaczęło mnie to kręcić. Domowe zarumienione burgery czy inne cuda - można poszaleć.
Ja mikrofalę używam głównie do podgrzewania i popcornu
Mam Whirlpoola i jest ok
-
marekkowal
- Początkujący

Ja uzywam Amici od 7 lat. W sumie uzywam tylko funkcji podgrzewania. Czasem rozmrozenia. No i oczywiscie jest to jedyne zrodlo godziny w kuchni 
-
zenek_budulek
- Początkujący

I pochwalać takie stanowiskoAlbina07 pisze:od jakiegos czasu swobodnie żyję bez mikrofalówki:)
i jestem z tego dumna
zenek_budulek