Studnia głębinowa Zamosć
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
StanislawW
- Początkujący

Studnia głębinowa Zamosć
Witam, Poszukuję sprawdzonego fachowca z okolic Zamościa,który wywierci na mojej działce studnie głębinową. Taklą do podlewania ogrodu itp. Znacie kogoś sprawdzonego i uczciwego?
-
krzysztof007
- Początkujący

Re: Studnia głębinowa Zamosć
Witam mój kolega korzystał z usług Hydrostudni i podał mi numer tel. 603067481 Pozdrawiam i ciesze się że mogłem pomóc. Proszę dać znać jak poszła współpraca. Pozdrawiam.
-
StanislawW
- Początkujący

Dzięki wielkie. Jak tylko znajdę miejsce na moją studnię, skontaktuję się z tą firmą i dam znać. jak poszło. A wiecie może na jak długo taka studnia starcza? Czy ona się wyczerpuje?
-
Bogdan1971
- Początkujący

Wyczerpuje się, ale to zależy od miejsca. Czasem moze być przydatna wiele wiele lat, a czasem wyczerpuje się bardzo szybko. Wtedy można ją przenieść ewentualnie. I jak tam poszło zakładanie studni?
-
StanislawW
- Początkujący

No i zrobilem studnie. Polecona firma okazala sie strzalem w dziesiatke
zrobili dla mnie studnie w ciagu jednego dnia - dziala bez zarzutu. mysle, że na pewno przyda sie na przyszle lato.
-
kiniukiniu
- Początkujący

Bardzo rzetelna firma muszę przyznać. Studnia i hydrofor są perfekcyjne. Polecam.
kiniuikiniu
-
Kubiak92345
- Początkujący

Pan Zenon to swietny fachowiec, u mnie równiez zajął sie studnią i wszystko ok. Przyjemnie nam sie pracowało.
Ja także polecam . Mają wiele różnych rzeczy które wykonują . Polecam
U mnie wymieniali pompę i teraz jest w koncu wszystko dobrze, bo z tamtą miałam troche bałaganu. Fachowcy sie zajeli tą całą sprawą i juz jest z glowy.
-
Kangur44444
- Początkujący

Zajmowali sie u mnie kotłem olejowym bo coś tam sie popsuło, ale firma wszystko opanowała i teraz jestem duzo spokojniejszy 
U mnie również kopali studnię głębinową ..Wszystko sprawnie, fachowo i w terminie wykonali.
ja polecam firmę www.serwisstudni.pl może nie z Zamościa ale są godni polecenia 
Pewnie ktoś po 2 latach od umieszczenia zapytania skorzysta.
myślę,że wątek jest nadal aktualnie przeglądany przez obecnych userów, którzy być może maja podobny problem i szukaja pomocy sprawdzonych firm w tym zakresie? Może tak. Ja ze swojej strony mogę podunąć w razie potrzeb namiar tutaj jeśli chodzi o wiercenie studni - www.geosaturn.pl
-
Greengaz
- Superużytkownik

- Kontakt:
Dla ciebie każdy wątek jest aktualny do zamieszczenia reklamy.
Obalam mity na temat ogrzewania propanem.