O reklamę. Tyle, że bez pojęcia.Enerbau pisze:Napisz savedoor o co Ci konkretnie chodzi. Chcesz pomóc czy Tobie trzeba pomóc? Robisz lekkie zamieszanie i nie dziw się, że takie są reakcje.
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
Grzejniki
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
Greengaz
- Superużytkownik

- Kontakt:
Re: Grzejniki
Obalam mity na temat ogrzewania propanem.
Z pomocą hydraulika skorzystałem z kalkulatora doboru grzejników Purmo. I nie zawiodłem się. W łatwy sposób można obliczyć straty ciepła Twojego pomieszczenia i dobrać odpowiedni grzejnik Purmo, a oferta jest naprawdę spora. 10 lat gwarancji zachęca do kupienia tych grzejników. Polecam.
Tak tyle że trzeba sobie sprawdzić jakie są wymogi tej gwarancji. 11lat od daty produkcji i woda w instalacji musi mieć odpowiedni skład.
Grzejniki to chyba najlepszy wybór. No chyba, ze pokusicie się na bardzo modną podłogówkę. Świetna w łazience z grzejnikiem drabinkowym, który można wykorzystać jako suszarkę.
Pytanie jaka instalacja i jakie grzejniki (stalowe, aluminiowe, płytowe, członowe czy może nowoczesne o jakiś fantazyjnych kształtach). Jeśli macie miedzianą to przy wyborze grzejników aluminiowych potrzebne są specjalne złączki. Ja mam stalowe i jestem zadowolony, bo dobrze grzeją i w domu ciepło. Kupiłem kilka lat temu i nie ma z nimi problemu, a z tego co widziałem w moim sklepie wprowadzili teraz możliwość zakupu na raty http://ezelazny.pl/zakupy-na-raty Fajna opcja dla młodych małżeństw jak Wasze. Ja jeszcze nie korzystałem, ale może kiedyś będzie trzeba. Szykuje mi się remont łazienki, ale to dopiero na wiosnę.
Pozdrawiam serdecznie
Pytanie jaka instalacja i jakie grzejniki (stalowe, aluminiowe, płytowe, członowe czy może nowoczesne o jakiś fantazyjnych kształtach). Jeśli macie miedzianą to przy wyborze grzejników aluminiowych potrzebne są specjalne złączki. Ja mam stalowe i jestem zadowolony, bo dobrze grzeją i w domu ciepło. Kupiłem kilka lat temu i nie ma z nimi problemu, a z tego co widziałem w moim sklepie wprowadzili teraz możliwość zakupu na raty http://ezelazny.pl/zakupy-na-raty Fajna opcja dla młodych małżeństw jak Wasze. Ja jeszcze nie korzystałem, ale może kiedyś będzie trzeba. Szykuje mi się remont łazienki, ale to dopiero na wiosnę.
Pozdrawiam serdecznie