Jakie meble do sypialni?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
marekkowal
- Początkujący

Re: Jakie meble do sypialni?
Ja ostatnio kupiłam meble do sypialni tutaj - http://www.seart.pl/miejsce-przeznaczenia-sypialnia-c-755_756.html i jako, że bardzo sobie je chwalę to polecam dalej. Wysoka jakość i solidność to coś, w co warto zainwestować.
No do sypialni to najlepsze meble, które pomieszczą najbardziej przydatne rzeczy. Ja mam dwie szafki nocne po obu stronach łóżka. Zawsze można książkę schować, gazetę, albo po prostu lampkę postawić
Do tego jak się ma większą sypialnię to warto też postawić na szafę
Szaf nigdy dość, wiem coś na ten temat.
zdecydowanie zainwestuj w meble na wymiar 
Moją największą pasją są komputery, choć w niemalże równym stopniu interesuję się aranżacją wnętrz. Lubię czytać książki, szczególnie kryminały, choć teraz cały mój wolny czas pochłania budowa domu.
Meble na wymiar generują dodatkowe koszty, więc na początek warto poszukać czegoś gotowego. Ja sypialnię mam już od lat i w sumie przydałoby się coś zmienić, ale nie ma ani czasu ani pieniędzy narazie.
To oczywiście racja i meble wykonane na zamówienie zawsze będą droższe niż juz gotowe,ale w końcu coś za coś prawda? Jeżeli miałbym coś polecac to abyś poszukała w kilku sklepach internetowych,teraz można wybrać ciekawe zestawy mebli do sypialni w niższej cenie.
DeDekor- dodatki i ozdoby do domu.
Oczywiście, też się zgadzam. Na wymiar drożej, ale potem mamy dopasowane meble w 100%. Zawsze można zrobić poprawki.
Poza tym mamy coś unikalnego w domu. Nie byłam na początku przekonana do mebli na wymiar, ale kuchnia mnie przekonała 
Jakoś nie jestem przekonany do kupowania mebli na wymiar do sypialni... Prędzej kupiłbym takie meble do kuchni. My niedługo kończymy budowę domu i powoli będziemy się urządzać. Chcemy zrobić sypialnię według projektu który znaleźliśmy na http://www.ekskluzywnewnetrze.pl/pl/sypialnie Zależy nam na tym by dom był urządzony nowocześnie i przytulnie 
ja polecam meble Quadre: www.qudro.pl. Nowoczesne, designerskie i w sumie na każdą kieszeń. 
Ja polecam meble Quadre: www.quadre.pl. Nowoczesne, designerskie i w sumie na każdą kieszeń. 
Warto odwiedzić także naszą stronę gdzie doradzimy w kwestii wyboru mebli,zresztą masz kilka wersji systemowych na których możesz się skupić i uwzględnić na poddasze,plus chętnie pomożemy w wyborze odpowiedniego łóżka.
meble online.
ja kupowałam po prostu meble z ikei, mam je 2 lata i poki co sie sprawdzają.
Najlepsze będą moim zdaniem meble systemowe razem z łóżkiem i materacem,proponuję zerknąć na serię Oxam,bardzo wygodne i solidne pod względem jakości.
Selsey.pl
- the_gardener
- Początkujący

- Kontakt:
Warto zapoznać się z tą ofertą http://amadu.eu/39-lozka-tapicerowane - przy sypialni na poddaszu należy wybrać dość niskie zagłówki - często urządzamy sypialnie tak, aby wezgłowie znajdowało się przy skosie. Około 80 cm jest idealną opcją.
Dobre i stylowe łóżko jest absolutną podstawą,a teraz u nas znajdziecie ich szeroki wybór w niższej świątecznej cenie więc wg mnie nie ma na co czekać,tylko przekonać się o tym samemu:)
Selsey.pl
-
MeblezKrakowa
- Aktywny

- Kontakt:
Proponuję zerknąć na dębowe łózka,fakt że są droższe,ale z drugiej strony solidne i na lata,pomożemy też dobrać odpowiedni materac jak i inne dodatki do sypialni w postaci komody czy garderoby:)
meble ręcznie wykonywane.