Pochwalcie się w czym mieszkacie !

Zakup mieszkania jest poważną inwestycją, często na długie lata. Dlatego dobrze jest sprawdzić, czy deweloper, od którego chcemy je kupić jest rzetelny, a budowane przez niego mieszkania ? funkcjonalne i dobrze wykonane. W tym dziale możesz poznać opinie na temat różnych deweloperów.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

ania201
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Pochwalcie się w czym mieszkacie !

Post autor: ania201 »

W ostatnim czasie w Polsce powstaje ogromna liczba oddanych do użytku nowych mieszkań. Powstają nowe osiedla, w których czujemy się znacznie lepiej - wygodniej, bezpieczniej, niż dotychczas.

Zobacz jak wyglądają już istniejące osiedla. Mieszkasz w takim? Pochwal się nim!
Ostatnio zmieniony 29 paź 2007, 12:43 przez ania201, łącznie zmieniany 1 raz.

ania201
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: ania201 »

W związku z powyższym wejdźcie na stronę którą mam w profilu "STR. WWW"

Przemek

Post autor: Przemek »

to nie miejsce ogłoszeń !!

polaaa
Początkujący
Początkujący

Post autor: polaaa »

pisze prace o budownictwie deweloperskim w gorzowie...to co sie dzieje w tym miescie pod wzgledem inwestycji jest doskonalym przykladem na sytuacje mieszkaniowa w calej polsce i zwiazany z nia boom budowlany...osiedla deweloperskie sa za ciasne..a polska (czyt.gorzow) liczy sie tylko z tym zeby jak najmniej zaplacic za m2 nie patrzac na wykonanie,lokalizacje,itp. malo jest ambitnych firm chcacyh zostawic cos na przyszlosc, pochawlic sie architektura.w gorzowie tylko jeden taki dewloper ktory buduje osiedle zamkniete.jednak nie planuje dalej inwestowac w gorzowie, bo Gorzow nie jest na nich przygotowany....

peunat
Początkujący
Początkujący

Post autor: peunat »

hej ja ostatnio skorzystałem z oferty deweloperskiej i jestem naprawdę zadowolony:)mieszkałem wcześniej we Wrocławiu, ale miałem dosyć wielkomiejskiego zgiełku wiec kupiłem dom w Smolcu pod wrocławiem:)
sdom.pl/index.php?stan=home
pozdrawiam:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Opinie o deweloperach”