Jak pewnie i bezpiecznie kupić ekogroszek?
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Jak pewnie i bezpiecznie kupić ekogroszek?
W mojej okolicy próbowałem już z większości źródeł opał. Za każdym razem, nawet z jednej dostawy dostaję mix węgla. Prawie każdy worek spala się inaczej. Trzeba grzebać w piecu codziennie. Czy ktoś orientuje się, czy jest możliwość zamówienia bezpośrednio z kopalni? Podobno tyle zalega, może było by to pewniejsze.
- karoka65
- Superużytkownik

- Kontakt:
Re: Jak pewnie i bezpiecznie kupić ekogroszek?
Szkoda że mieszkasz tak daleko, mógłbyś sobie wziąć na próbę ze 3 rodzaje i sprawdzić ale z przesyłką kurierem drogo wychodzi mi ten groszek.
-
SUSPENSER
- Superużytkownik

- Kontakt:
Na hałdach przy kopalniach zalega miał, a na dobry ekogroszek czeka się na awizację dłuuugo.ic pisze:W mojej okolicy próbowałem już z większości źródeł opał. Za każdym razem, nawet z jednej dostawy dostaję mix węgla. Prawie każdy worek spala się inaczej. Trzeba grzebać w piecu codziennie. Czy ktoś orientuje się, czy jest możliwość zamówienia bezpośrednio z kopalni? Podobno tyle zalega, może było by to pewniejsze.
Jak chcesz wybierać świadomie poczytaj testy np. na mojej stronie to będziesz wiedział ile można z którego gatunku uzyskać i co warto kupić.
A jaka jest ta Twoja strona z testami? Tylko tak, często jak brałem na próbę spalał się świetnie. Gorzej przy zamawianiu większej ilości. Może wiecie jaki groszek "podrabiają", albo jak poznać "podrobiony" opał.
Karoka65 - dzięki za informacje. Ale to Ty mieszkasz tak daleko
-
SUSPENSER
- Superużytkownik

- Kontakt:
Kliknij w mojej stopce w "www" to Cię przekieruje od razuic pisze:A jaka jest ta Twoja strona z testami? Tylko tak, często jak brałem na próbę spalał się świetnie. Gorzej przy zamawianiu większej ilości. Może wiecie jaki groszek "podrabiają", albo jak poznać "podrobiony" opał.
Podrabiają to co jest w danym sezonie zachwalane - np. w tym Wesołą.
U mnie próbki są bezpośrednio z dostaw i to samo się otrzymuje.