dom pod klucz - jakie korzyści?

Szukasz pomysłów na oryginalne rozwiązania lub masz nietypowe pytania dotyczące budowy albo wykończenia domu? Tu znajdziesz radę i podpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

terrorysta

dom pod klucz - jakie korzyści?

Post autor: terrorysta »

Witam.
Na Państwa stronie znalazłem info o możliwości wykończenia domu "pod klucz". Stąd też moje pytanie, czy mają Państwo podpisane umowy z firmami np. z branży meblowej? Skoro proponujecie urządzanie mieszkania...i jak wygląda sprawa ze sprzętem RTV i AGD? W tej kwestii tez można na Państwa liczyć?

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
INWESTRUT
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

wykońcenie pod klucz

Post autor: INWESTRUT »

Korzyści z wykończenie pod klucz - zgrywamy wszystkie branże razem, Inwestor rozmawia z jedną osobą w przypadku braku czasu załatwiane jest wszystko w jednym miejscu.Mamy zawartą umowę z firmą od zabudów SENATOR ponadto przy realizacji kilku dziesięciu domów poznaliśmy "różne" ekipy. Sprawa RTV lub AGD tu niestety co Inwestor to inne gusta, oferujemy możliwość odbioru zakupionych urządzeń oraz możmy kompletnie przeprowadzić przeprowadzkę

terrorysta

Z jakimi jeszcze firmami współpracujecie?

Awatar użytkownika
INWESTRUT
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Z uwagi na wykonywanie różnego rodzaju budynków mamy doczynienia z wieloma firmami wszystko jest zależne od sytuacji oraz przedsięwzięcia. Firma dobieramy my aby uniknąć dodatkowych rozmów ikoordynacja pozostaje cały czas w jednym reku.

terrorysta

Dysponujecie zdjęciami z wykończonych domów? Chodzi mi o wnętrza. Na stronie się nie chwalicie takowymi...a to bardzo interesujący temat!

Awatar użytkownika
INWESTRUT
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Dotychczasowy zarządca strony z przyczyn osobistych niestety trochę zaniedbał sprawę obecnie strona jest opracowywana na nowo i umieścimy znacznie wiecej fotografi

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne - najróżniejsze problemy, pytania ...”