Pralka do 1500zł
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Pralka do 1500zł
dokładnie jak ten wyżej
nie wiem czy pralki z marketu byle jakie są dobre, raczej śmiem w to wątpić
są takie same, każda firma wypuszcza modele i jedzie ze sprzedażą
w media markcie ostatnio widziałem
- doktorells
- Zainteresowany

za takie pieniądze to na pewno spełni Twoje oczekiwania. Już pralki w przedziale do tysiąca zł spełniają w miarę normalną klasę energetyczności a+, przy takiej kwocie na pewno znajdziesz coś dla siebie
jakiegoś bosha bez problemu
wedlug mnie spokojnie kupisz jakas rozsadna w miare. To nie duza kwota ale tez nie bardzo mala, najtanszej napewno nie wezmiesz. Zalezy od modelu ile czasu posluzy, czasami drozsze rzeczy sluza tylko okres gwarancji - to troche loteria. Dla przykladu ja mam pralke Ariston AQSL 109 slim za ok. 1200 zł w tamtym czasie, ma juz 5,5 roku (odpukac w niemalowane) narazie dziala bez zarzutu 
Zadbaj o ciepło domowego ogniska.
http://www.ceneo.pl/17736978 10 lat gwarancji, opinie świetne, siostra własnie kupiła i również jest bardzo zadowolona
Pisze jak byk ,10 lat gwarancji ale na SILNIK !!!!!! Rozumiesz coś z tego co pisze ?
zastanów się nad jakimś boshem
Lg też daje 10 lat na silnik, z dobrych marek agd to właśnie dla mnie Bosch, Lg, Whirlpool. Mam lub miałem agd tych marek i nie było z nimi problemu.
Gwarancja na silnik, to lipa! O trwałości wyrobu decydują uszczelki, elektronika, paski napędu i łożyska!
Silnik jest ostatnią rzeczą, która może się popsuć!
Silnik jest ostatnią rzeczą, która może się popsuć!
-
serwis-agd
- Początkujący

- Kontakt:
Mój serwisant - od pralek mówił mi że najlepsze są pralki BOSCHA ALBO MIELE
Może coś w Naprawa pralek wrocław
Może coś w Naprawa pralek wrocław
Ostatnio zmieniony 20 lip 2020, 15:46 przez serwis-agd, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć mój znajomy ma pralkę
Boscha WLO20260PL mówi że jest banalna w obsłudze jak starej nie mógł nawet włączyć tą obsługuje sam
Bardzo sobie chwali chyba sam będę musiał zmienić na nową ponieważ moja mi się zepsuła a nie warto jej naprawiać . Mówił mi bym wszedł na stronę http://zaprani.pl , zapoznał się z opisami pralek recenzjami i cenami . Może i wam sięprzyda ta strona
Boscha WLO20260PL mówi że jest banalna w obsłudze jak starej nie mógł nawet włączyć tą obsługuje sam
Za tą cenę naprawdę jest spory wybór, chyba najlepiej się wybrać do specjalistycznego sklepu i dobrać sobie pralkę do swoich wymagań. Ja osobiście mam Beko, ale już nie pamiętam ile kosztowała