Cena dachu
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Cena dachu
Hej, ile może kosztować zrobienie dachu zwykłego kopertowego w bryle kwadratu? Jaki materiał doradzacie?
-
Budwoniczy
- Początkujący

Re: Cena dachu
Witam
Podaj z jakiego materiału chcesz wykonać pokrycie. Będziesz tu miał zarówno zwolenników blachy jak i dachówki. ja osobiście jestem zwolennikiem dachówki. Wszystko zależy od materiału wybranego przez Ciebie.
Podaj z jakiego materiału chcesz wykonać pokrycie. Będziesz tu miał zarówno zwolenników blachy jak i dachówki. ja osobiście jestem zwolennikiem dachówki. Wszystko zależy od materiału wybranego przez Ciebie.
Jak ma być dobrze i szybko to nie będzie tanio
Jak ma być tanio i dobrze to nie będzie szybko
Jak ma być szybko i tanio to nie będzie dobrze
Jak ma być tanio i dobrze to nie będzie szybko
Jak ma być szybko i tanio to nie będzie dobrze
To zalezy od materiałów. Ja robiłem z blachodachówki i drutów i rur nierdzewnych od http://www.constans2.pl/usugi i troche wyszlo ale i dach sporej wielkosci. Wiec to zalezy, ale wole kupic lepsze materiały niz za 2- 3 lata robic remont bo sie wali/
CinCin, chętnie pomożemy, ale potrzebujemy więcej szczegółów 
-
mirekzwirek
- Zainteresowany

możemy pomóc, oczywiście, ale to zależy jaki chcesz materiał i jakim budżetem dysponujesz ?? 
budżet to podstawa, podasz a resztę się da szybko podliczyć
i daj z jakimś zapasem, żeby można było kombinować 
-
marekzzabek
- Zaawansowany

nie zapomnij doliczyć akcesorii i elementów montażowych, bo często ludzie liczą sam koszt dachówki, a tu potem jeszcze dochodzą zapomniane koszta
i jeszcze sprawdz, czy wliczyles narzedzia do kosztorysu, bo moze sie okazac, ze nie masz wszystkich oraz koszty eksploatacyjne :] i mozna szalec
Wiesz co, tak technicznie patrząc, to ciężko będzie nam Tobie pomóc, u mnie całym dachem zajmowała się firma. Od początku do końca, bałem się raz już z nimi współpracowałem i stwierdziłem, że takie rozwiązanie będzie najlepsze. Może spróbuj do nich przedzwonić 602 344 841, powinni coś doradzić